FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSU CRAIOVA

Mirel Rădoi, tranșant în privința venirii la CSU Craiova: „Vreau să clarific asta”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 19:16

Mirel Rădoi, 38 de ani, a vorbit despre posibilitatea de a o prelua pe CSU Craiova și a renunța la funcția de selecționer al României U21.

Mirel Rădoi a declarat că se gândește doar la naționala de tineret a României, care va juca în perioada 16-30 iunie la EURO 2019, și că în acest moment nu a discutat cu niciun oficial al celor de la CSU Craiova despre înlocuirea lui Devis Mangia.

„Vreau să clarific că nu am discutat cu nimeni de la Craiova despre o eventuală venire a mea pe banca acestei echipe. Doresc să opresc aceste zvonuri, pentru că deja s-a vorbit prea mult despre un subiect care nu există.

Sunt selecționerul reprezentativei U21 a României și mă concentrez doar la meciurile de la turneul final din această vară. După acesta mă voi gândi la preliminariile pentru EURO 2021.

Am tot respectul pentru clubul din Craiova, pentru fanii olteni și pentru Devis Mangia, un tehnician italian pe care îl apreciez și care a realizat lucruri extraordinare la Craiova. Vreau să știe că nu s-a pus niciodată în discuție venirea mea la club”, a declarat Rădoi potrivit FRF.

  • Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, este hotărât să renunțe la Devis Mangia la finalul sezonului și îl dorește cu insistență pe Mirel Rădoi (Detalii AICI).

Citește și:

Mihai Rotaru aplică metoda Gigi Becali! Ce apare în actele clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
chronic
chronic  •  14 Aprilie 2019, 10:39
Postat de dumitru82drugan pe 13 Aprilie 2019, 21:21

Distruge U21 apoi Craiova. *** cersetor la FRF

Da, a distrus-o cu cea mai mare performanta dupa 20 de ani

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  13 Aprilie 2019, 21:21

Distruge U21 apoi Craiova. *** cersetor la FRF

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  13 Aprilie 2019, 20:48

Articolul asta e cu dedicatie pentru gsp.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează