FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

MM Stoica, mesaj special pentru Ciprian Tătărușanu, după retragerea din echipa națională: „Transmit cu mâna pe inimă că «Tataris» este unul dintre cei mai mari steliști”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 23:12 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 23:30

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a postat un amplu mesaj pe pagina sa de Facebook. Destinatarul este chiar Ciprian Tătărușanu (34 de ani), portar care și-a anunțat recent retragerea din prima reprezentativă. 

Tătărușanu și MM Stoica au avut o colaborare fructuoasă la FCSB, iar oficialul roș-albaștrilor a rememorat câteva dintre momentele importante petrecute alături de actualul portar al lui AC Milan

Mesajul postat de MM Stoica: 

Am avut plăcerea de a lucra cu Ciprian Tătărușanu. Un profesionist cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în (poate prea) îndelungata mea carieră. Nu țin minte un antrenament după care să fi plecat fără să-și fi făcut postúrile (niciodată sub 30-40 minute suplimentare în fiecare zi). Nu țin minte să se fi erijat în lider, deși vocea lui gravă era respectată de colegi și chiar de către antrenori și conducere. Țin minte însă că a fost un lider tăcut, cu personalitate și o întruchipare a corectitudinii. A vorbit doar când o doleanță a echipei trebuia să ajungă netrunchiată în atenția patronului.

Aveam o mare problemă când era solicitat la interviuri. Pur și simplu nu dorea să APARĂ. El voia să APERE. Și a făcut-o. De 43 ori doar în Europa cu noi.

Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor roș-albaștri că «Tataris» a fost și este unul dintre cei mai mari steliști. Chiar dacă nu a vrut să se urce pe garduri și să atragă atenția asupra acestui aspect. Ca alții. Chiar dacă nu și-a clamat prin interviuri dragostea față de gruparea noastră. Pentru că a evitat să vorbească cu presa, care de multe ori ne face impresia că e aservită (cel puțin o mare parte a ei). Pentru că s-a împăcat cu ideea că va fi criticat, indiferent de evoluțiile sale. Și pentru că nu i-a păsat.

(...)De performanțele obținute cu Steaua/FCSB nu mai amintesc. Ar trebui să amintească ziariștii sportivi. Doar că-s ocupați să-l critice pe cel care, la aproape 35 ani, a semnat cu Paolo Maldini un contract cu AC Milan ). După ce semnase cu președintele lui OL, Jean-Michel Aulas, alt nume gigantic al fotbalului european din ultimele decenii. 

Felicitări, «Tataris»! Pentru întreaga ta carieră internațională și pentru ieșirea discretă și elegantă (cum altfel?) din scenă! 

P.S. Când o singură dată după un meci în care ne strivisem rivalii, a vrut să le adreseze acestora un anumit mesaj cunoscut și apreciat de Peluza Nord, l-am oprit, oarecum agresiv, dar eficient
- Mihai Stoica, manager general FCSB

6 ania apărat Tătărușanu poarta FCSB-ului, între 2008 și 2014

4 trofeeare Tătărușanu alături de roș-albaștri: două titluri, o Cupă și o Supercupă

Ciprian Tătărușanu la echipa națională: 

  • 73 de meciuri
  • 71 ca titular
  • 69 de goluri primite
  • 6.409 minute
  • 29 de victorii
  • 27 de remize
  • 17 înfrângeri

Citește și alte știri despre retragerea lui Tătărușanu: 

Comentariu de Dan Udrea » „Tătă” să nu mai pozeze fals! De ce a mirat și a dezgustat modalitatea prin care Ciprian a pus capăt carierei la națională

Ciprian Tătărușanu la națională, un deceniu în șapte pași » O colecție de amintiri amestecate în sânul unei reprezentative mofturoase, împrietenită cu eșecurile în lanț

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
853246084756615
Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2020, 10:27

La Milan rezerva dincolo la fel ,asa ca vorbesti degeaba be be.Cate trofee europene a castigat tataris la Fcsb?Nici unul. Ne laudam degeaba cu fotbalisti astia care in Europa au scos un pic capul.La Europene a gafat si era un arogant ca tine be be. Tu Mihai Stoica esti un om fara caracter ,GS ar trebui sa te cenzureze dar nici ei nu au caracter. Esti un fost puscarias care ai furat banii de la fotbal si ai facut circul care l-ai facut cu Becali la tv si acuma ai faci cruci si il pupi. Esti subinginer si ai fost plantat in fotbal ca fotbal nu cunosti.

florianveress
florianveress  •  21 Noiembrie 2020, 10:11

Cu mâna pe care inimă, găunosule?

hazdrubal22
hazdrubal22  •  21 Noiembrie 2020, 08:29

Asta nu a jucat vreodata la Steaua, doar la clona fcsb.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close