FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

MM Stoica l-a auzit pe Burleanu pe aeroport și a răbufnit: „E deja prea mult”

MM Stoica +11   FOTO
MM Stoica

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 22:11 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 22:41

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a fost deranjat după ce a auzit declarațiile lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minim o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Delegația României s-a întors azi în țară din Ungaria, acolo unde a câștigat cu 2-1 împotriva Israelului și a obținut biletele la EURO 2024. Răzvan Burleanu a luat cuvântul în fața jurnaliștilor, pe aeroport.

„Nu exagerezi cu istoria? E doar o calificare” » Ilie Dumitrescu l-a contrazis în direct pe Vali Moraru
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„Nu exagerezi cu istoria? E doar o calificare” » Ilie Dumitrescu l-a contrazis în direct pe Vali Moraru

El și-a lăudat decizia de a-l păstra păstra pe Edi Iordănescu, după ce a retrogradat în Liga C în Nations League. A scos în evidență faptul că România U21 s-a calificat la ultimele 3 Campionate Europene. Ultimul, cel disputat în acest an, s-a desfășurat în România și Georgia, astfel că am participat din postura de țară gazdă.

MM Stoica, după ce l-a auzit pe Burleanu: „Deja e cam mult”

„Trebuie să se laude și Burleanu. Decizia de a-l păstra pe Edi e una inspirată. Toți trebuie să își scoată pălăria. Dar să spui că ai 3 calificări la U21, când una e pentru că ai stadioane în țară, e cam mult. Te-ai făcut de râs cu U21 la ultimul turneu final. 

Și să nu vorbim de sacrificii. Ce sacrificii a făcut el în ultimii 7 ani? E foarte frumos să lucrezi în fotbal, nu e un sacrificiu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Ce a declarat Burleanu la sosirea în țară

  • „Calificarea e o consecință a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 7 ani. Trei calificări la EURO U 21, o calificare istorie la Olimpiadă Această calificare nu e una întâmplătoare. Vine ca o urmare a altor rezultate pe care le-am văzut în ultimii ani. Toate rezultatele au pregătit ce s-a întâmplat. Și toți selecționerii din ultimii 7 ani au contribuit”
  • „Cel mai greu moment a fost după ce s-a terminat Liga Națiunilor, când eram foarte jos. Dar am avut încredere în staff și jucători. Asta ne-a ajutat să fim acum neînvinși și să fim calificați. E o călătorie foarte frumoasă. Și îmi doresc să fie o sursă de inspirație. Nu e o victorie doar a unei generații de eroi, care abia de acum ne va arăta ce poate. Sperăm să avem un impact în societate”
  • „Au fost 7 ani de sacrificii, de eforturi. Dar toate astea ne-au ajutat foarte mult. Le mulțumim fanilor că au avut încredere. Și membrilor familiei fotbalului românesc, care s-au conectat la această  viziune”.

FOTO. MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB

MM Stoica
Gigi Becali
Gică Hagi
Edi Iordănescu
Răzvan Burleanu
+7 FOTO

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
paolo13
paolo13  •  21 Noiembrie 2023, 11:52
Postat de moshu_shukaru pe 20 Noiembrie 2023, 01:43

„Te-ai făcut de râs cu U21” ... Subinginerul „academician” a omis să menționeze că, la U21, au fost mulți maneliști puturoși (unii fără BAC), de la echipa din Berceni / Pipera!

Cum, nici un militian?

costeltudor
costeltudor  •  21 Noiembrie 2023, 07:39

Oare se mai uita cineva in gura acestui PUȘCĂRIAȘ ORDINAR , PUȘCĂRIAȘ care a furat banii fotbaliștilor de la Galați ! Dlor. gazetari , chiar nu găsiți alt personaj in fotbalul românesc care sa comenteze ce și cum este fotbalul de la noi din tara ? Aceasta CREATURA este cel mai TOXIC personaj din fotbalul românesc !

grande
grande  •  20 Noiembrie 2023, 15:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează