FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Momente dramatice în vestiarul României! Ce s-a întâmplat cu Moruțan după ce România U19 a ratat calificarea: "Și-a pierdut controlul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 11:27

Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani a României, a vorbit despre atmosfera din vestiar, după ratarea calificării la Turul de Elită, și ce a vorbit cu Olimpiu Moruțan.

"Era greu de vorbit cu Moruțan. Era prea afectat. A plâns non-stop, ore întregi. Și-a pierdut controlul. Abia seara târziu am putut să vorbesc cu el. I-am spus că nu e singurul vinovat și că au fost și alte cauze. El a făcut multe pentru această echipă. Nu trebuie condamnat așa tare. Nu Moruțan trebuie scos țap ispășitor. A greșit, dar asta e.

Au fost momente gestionate prost, frustare, euforie. Cred că a contat mai mult impactul acelui moment, decât omul în minus. Noi am pregătit bine meciul. Le-am zis jucătorilor că nu va fi ușor și că trebuie să fie atenți. Le-am spus că arbitrul le poate da cartonaș la orice fază", a spus selecționerul Adrian Boingiu la Pro X.

Citește și: Opinie GSP // După pui de Moruțan să nu dai cu bolovan » "Nu ucideți jucătorii naționalei despre care acum 7 zile nu știați că există!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  28 Martie 2018, 20:36

I se da prea mare atentie acestui baietas fara minte. Poate va invata ceva din experienta asta dar pentru Romania sunt alti patru ani ratati. O generatie intreaga va fi marcata de faptul ca un stupid si-a batut joc de ea. Ceea ce trebuie sa nu uitam este ca niciodata acest jucator, talentat fiind nu mai are ce cauta la echipele reprezentative. Va ramane un exemplu de cum nu trebuie sa faci. Poti gresi, e omeneste, dar nu poti sa-ti bati joc de munca celorlalti.

fangigi
fangigi  •  28 Martie 2018, 18:32
Postat de bridges pe 28 Martie 2018, 14:02

Vai saracul "copil" ce-a mai plans. O dam in telenovele de aia nu contam in sport, in nimic. Nu stim sa gestionam astfel de situatii, ne inmuiem, devenim iertatori ... In felul asta vor continua si altii sa "greseasca" exact cand ti-e lumea mai draga iar noi ca tara sa ramanem la coada si sa nu mai scoatem niciodata capul la lumina. Vai saracul. Tot el o fi victima.

Sa-l pupe tatuca Gigi pe frunte ca-i trece!

deva1
deva1  •  28 Martie 2018, 16:27

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de vcate ori?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează