FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

"Motan" de Inter! » Bogdan Stancu e aproape de a ajunge în Italia

Bogdan Stancu joacă în prezent la Orduspor.
Bogdan Stancu joacă în prezent la Orduspor.

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 20:37

Clubul lui Moratti a trimis special un scouter pentru atacantul român, după ce internaţionalul a impresionat în Turcia prin evoluţiile din acest sezon în tricoul lui Orduspor.

Vîrful lui Orduspor trece printr-o perioadă favorabilă a carierei, reuşind un start de sezon impresionant pentru echipa de pe pe locul doi din Turcia. "Motanul" a bifat 4 goluri în acest campionat şi este golgeterul echipei. Agenţii de jucători au fost impresionaţi de fostul jucător al Galatei şi, în urma mai multor recomandări, atacantul a ajuns pe masa celor de la Inter Milano. Turcii au aflat de interesul pentru Stancu şi i-au fixat deja preţul: 5 milioane de euro!

De vestea că scouterii au venit după atacant a auzit şi selecţionerul Victor Piţurcă, iar acesta l-a chemat pe Bogdan pentru a purta o discuţie. Într-o conversaţie privată, Piţi i-a cerut jucătorului să uite că este urmărit de un club mare şi să nu fie individualist.

Chiricheş monitorizat de granzii Olandei

Un alt jucător după care au venit străinii este fundaşul central al Stelei, Vlad Chiricheş (22 ani). De această dată, cluburile interesate provin chiar din Olanda. Ajax, PSV şi Feyenoord şi-au trimis oamenii la Bucureşti, după ce presa olandeză l-a lăudat în repetate rînduri pe internaţionalul român. La meci au mai asistat şi scouteri din Italia, Germania şi Anglia.

"Stancu e un fotbalist de calitate, un sportiv cu personalitate şi cred că Terim a făcut o greşală că nu i-a dat o şansă. Probabil că şi acum regretă!" (Victor Piţurcă, antrenor România)

2,5 milioane de euro a achitat Orduspor pentru a-l transfera definitiv pe Stancu

Chivu: "Mi-e ruşine să mă retrag pe Naţional Arena"
La aproape 32 de ani, Chivu nu se gîndeşte la un meci de adio pe cea mai modernă arenă din ţară. "Mi-e ruşine să-mi fac retragerea pe Naţional Arena. Am făcut prea puţin pentru România ca să merit un meci de retragere. Aşa consider eu", a declarat ieri, la sport.ro, fostul căpitan al "tricolorilor" Cristi a renunţat în 2011 la echipa naţională, pentru care a marcat 3 goluri în 75 de selecţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  17 Octombrie 2012, 11:30

Nici macar Inter Turku din Finlanda nu cred ca ar monitoriza o pisica

gabonne1982
gabonne1982  •  17 Octombrie 2012, 10:35

cred ca Inter are cel putin inca 3-4 atacanti pe care-i monitorizeaza.Presa ar trebui sa invete sa faca diferenta intre a fi monitorizat si a fi dorit neaparat la o echipa

d_3amon
d_3amon  •  17 Octombrie 2012, 10:17

O sa ajunga stancu la inter colentina...a fost invizibil cu slovenia, invizibil cu turcia, invizibil cu olanda, n-a fost in stare sa se impuna la gala si il ia inter. ia ma bine zi tu eduard apostol cat te plateste jiovani pentru "stirile" astea. De chereches nu mai zic , e curatat de toate echipele din europa: toata olanda, barca, real , milan , manchester si n-o sa-l ia nimeni pt ca e un beznetic iar daca da de un atacant de viteza e penibil.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează