FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Motivul pentru care Gigi Becali a devenit cel mai mare fan al naționalei României: „Are zâmbetul ăla cu dulceață” :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 23:07

Numirea lui Mirel Rădoi (38 de ani) pe banca naționalei României l-a făcut pe Gigi Becali să își schimbe atitudinea față de prima reprezentativă.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Răutatea omului nu o poți controla. Eram și împotriva echipei naționale la un moment dat, ce să mai zic de CFR Cluj. Mă rugam să primesc puterea de a-i susține, dar nu reușeam. Eram împărțit.

Dar dacă a venit Mirel Rădoi, orice s-ar întâmpla țin cu România. I-am zis, dacă se dă peste cap, poate să facă orice, tot îl iubesc. Orice ar face! I-am zis că are prea multă calitate umană. El are nebuniile lui, crede că a plecat din cauza mea de la FCSB, dar e un om extraordinar. Are și zâmbetul ăla cu dulceață, se vede și când vorbește, îi cucerește pe toți”, a declarat Gigi Becali pentru Look Plus. 

Vezi și:

FCSB // Cum a fost păcălit Gigi Becali de antrenorul Marius Lăcătuș atunci când cerea schimbări în timpul meciului: „M-a învățat cineva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
zizu
zizu  •  22 Decembrie 2019, 10:13

Nu înțeleg de ce o mai ține pe nevastă sa! Îl ia pe mirel și are dulceață.....câtă vrea!

blatistu49
blatistu49  •  22 Decembrie 2019, 09:30

zimbet de cacao si de *** pe cind el declara pe fata ca vrea toate echipele romanesti si nationala sa piarda e gelos pe Mimi si pe Tudor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Decembrie 2019, 08:56

I-aauzi!Si noi,gata,il si credem?D-aia cica tine el la finu'Mirel!!!Lasa domnu'Becali ca noi stim mai bine!De unde stim?Pai...tot de la tine!Cand'i-ai promis"-la GIGI SPORT1-selectionerului Contra, ca o sa-l dai afara-pentru ca nu era suficient de docil la cererile tale, de a baga la nationala pe jucatorii tai!De ce sa-i bage la nationala?Pai tot tu ai zis:Cica sa-i vada impresarii!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează