FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Mulțescu îl apără pe Ivan: "Accidentarea i-a recidivat. Nu s-a dat lovit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 19:54

Antrenorul lui CSU Craiova a lămurit situația medicală a lui Andrei Ivan, acuzat de oficialul Federației Marcel Pușcaș că s-a dat lovit înaintea partidei amicale cu Rusia. 

"E inimaginabil ca un membru al federaţiei să vorbească aiurea. Cel mai simplu era să dea un telefon medicului naționalei, fiind vocea cea mai autorizată să ofere un răspuns, și să întrebe care e situația lui.

A avut o entorsă de gradul unu, a făcut tratament, a fost pe bancă cu Polonia, dar la  următorul antrenament accidentarea a recidivat. Nu s-a dat lovit! Nu știm dacă îl vom putea folosi în campionat, el nu s-a antrenat cu noi până acum, a spus Mulțescu la TV Digi Sport. 

Mijlocașul celor de la CS U Craiova s-a numărat printre cei zece jucători plecați de la echipă după meciul cu Polonia, mulți bănuiți că s-ar fi dat loviți.   Ivan a acuzat dureri la glezna piciorului drept, motiv pentru care a fost lăsat să se întoarcă la echipa de club înaintea meciului cu Rusia. 

În urma unui control medical efectuat ieri, mijlocașul a aflat că a suferit o entorsă de gradul 2 la gleznă, iar doctorii i-au spus că trebuie să ia o pauză de două săptămâni de la efort.


Glezna lui Ivan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1721088064815896
Ultimu Cartus  •  17 Noiembrie 2016, 01:01

E inimaginabil , da este mister , dar ce te aștepți de la o gasca de intruși ? O debandada ce este la FRF, adunături puse de Burlică sa roadă la ciolan, sunt atat de id!oti, mai ies si in fata

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Noiembrie 2016, 22:36

Daca as fi avut puteri magice la meciul cu Polonia as fi bagat in teren echipa Craiovei cu 2,3 plombe .

435647963283063
Adrian-Claudiu Burgos  •  16 Noiembrie 2016, 22:06

pușcaș mănâncă și el o pâine , nemeritată , in loc să-și vadă de ros oscioru aruncat de burleanu da cu *** fasole . se trezii din aburii alcoolului si ținu morțiș să se auda vorbind pe la gazete , parlitu . să fi *** la darloaga la copilul unui fundaș de la sc Bacău vai de mama si de om .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează