FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

VIDEO + FOTO Antrenamentul lui Edi Iordănescu de la Podgorica, supravegheat de Răzvan Burleanu

Naționala României a susținut vineri seară antrenamentul oficial înaintea partidei cu Muntenegru, debutul în grupa de Liga Națiunilor. +31   FOTO
Naționala României a susținut vineri seară antrenamentul oficial înaintea partidei cu Muntenegru, debutul în grupa de Liga Națiunilor.

Articol de , , , - Publicat vineri, 03 iunie 2022 20:27 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 20:29

Naționala României a susținut vineri seară antrenamentul oficial înaintea partidei cu Muntenegru, debutul în grupa de Liga Națiunilor. 

 • Partidele Bosnia - România (7 iunie) și România - Finlanda (11 iunie) vor fi transmise de Antena 1;
 • Ambele meciuri cu Muntenegru, 4 iunie în deplasare și 14 iunie acasă, vor vor televizate pe Prima TV.

Selecționerul Edi Iordănescu (43 de ani) a avut la dispoziție toți „tricolorii” în timpul antrenamentului oficial susținut pe arena „Pod Goricom”. Din tribune, ședința tehnică a fost supravegheată de oficialii Federației Române de Fotbal, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”
Muntenegru - România
Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”

Seriozitatea a domnit pe gazon. „Tricolorii” au fost puși în gardă de spusele lui Edi Iordănescu, din timpul conferinței de presă: „Nu mai merge doar cu fotbal boem. Cu cei care nu vor da totul pe teren, cu siguranță voi fi mult mai atent, atunci când fac convocările!”.

VIDEO Antrenamentul oficial al României, înaintea debutului în Liga Națiunilor

Lotul convocat de Iordănescu pentru meciurile din Liga Națiunilor

 • PORTARI: Fl. Niță (Sparta Praga), Aioani (Farul), H. Moldovan (Rapid), Târnovanu (FCSB)
 • FUNDAȘI: A. Rațiu (Huesca), Cr. Manea (CFR), Ad. Rus (MOL Fehervar), I. Cristea (FCSB), Ghiță (Cracovia), Chiricheș (Sassuolo), A. Burcă (CFR), Bancu (CSU Craiova), Camora (CFR), Ștefănescu (Sepsi)
 • MIJLOCAȘI: Cicâldău (Galatasaray), Olaru (FCSB), Al. Maxim (Gaziantep), Hanca (Cracovia), Fl. Tănase (FCS), Oct. Popescu (FCSB), N. Păun (Sepsi), Mihăilă (Atalanta), Mitriță (PAOK), Al. Crețu (CSU Craiova), R. Marin (Cagliari), M. Marin (Pisa)
 • ATACANȚI: Alibec (Atromitos), An. Ivan (CSU Craiova), Pușcaș (Pisa)
+27 FOTO

Programul României în Liga Națiunilor

 • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
 • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
 • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
 • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
 • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
 • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Andreas Ekberg arbitrează Muntenegru - România » Numele său se leagă de una dintre cele mai mari rușini din fotbalul românesc

Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (2)
Solos
Solos  •  05 Iunie 2022, 04:09

Nu mai pot ei de infrangerea asta ...isi vor da o prima babana ca e la moda ptr deplasarea si munca facuta sa supervizor...asta primul lucru - 2) pe ordinea de zi...vor urla ca *** in sala de pregatire in care numai ei stiu ce vor...vor continua conditiile exceptionale de cazare ..numai la hotele de 5 stele cu manele incluse in program ...si se vor destinde dormind la greu.Din punct de vedere al meciurilor ...mai usor cu efortul ca sunt la echipe din strainatate si presiunea e mare...si nu se face sa se consume inutil ....iar prostii sa stea la coada si sa astepte pana li se acorda un loc in echipa bazat pe pile si spaga si daca nu merge folosirea impresarilor ca mijloc de presiune . ..cu asa fotbalisti Romania se va califica sigur la CM al satelor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  03 Iunie 2022, 22:35

Prețioasele indicații privind activitatea naționalei, cuprinse în directivele lui Burleanu, în celelalte documente FRF sau formulate direct, cu prilejul întâlnirilor avute cu colectivul naționalei, ne sînt o călăuză sigură în acțiune, ne mobilizează pentru înfăptuirea sarcinilor ce ne revin la cele mai înalte cote ale exigențelor. Grija lui Burleanu pentru formarea cadrelor ieșite din rîndurile copiilor foștilor fotbalisti, pătrunse de spirit de luptă, militant, hotărîte și capabile să înfăptuiască politica FRF, cu un profil spiritual superior și o nobilă integritate morală și, mai presus de toate, exemplul însuși al vieții lui Burleanu constituie jaloanele cele mai prețioase în activitatea de formare și educare a noilor caricaturi de fotbaliști.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează