NATIONALA  ·  MUNTENEGRU-ROMÂNIA, MARȚI, 21:45, PRO TV, GSP

Muntenegru - România // Complicate-s căile Ligii Națiunilor » Încă o miză imensă pentru înfruntarea din ultima etapă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de — Duminica, 18 Noiembrie 2018, 13:32

Partida dintre Muntenegru și România, de marți, ora 21:45, are încă o miză importantă. Dacă pierd, muntenegrenii vor cădea cel mai probabil în Liga D din Liga Națiunilor.

Conform regulamentului din Liga Națiunilor, din liga C, care are o grupă de 3 echipe și 3 grupe de câte 4 echipe, retrogradează în Liga D cele 3 locuri 4 și cel mai slab loc 3.

În stabilirea ierarhiilor pentru echipele din grupele de câte 4 nu se iau în calcul rezultatele obținute cu ultimele clasate, în cazul nostru, cele cu Lituania. Pe acest criteriu, clasamentul actual al locurilor 3 este următorul.

Echipă Puncte Golaveraj
1. Ungaria 3 2-3
2. Albania 3 1-8
3. Cipru 1 2-5
4. Muntenegru 1 1-4

În acest moment, Muntenegru este cel mai slab loc 3, pentru că are mai puține goluri marcate decât Cipru. Adversara României de marți ar retrograda în Liga D.

România, cu 3 puncte în acest moment, nu mai poate retrogada decât dacă ar pierde la 8 goluri diferență în Muntenegru.

Vezi și: CALCULE » Ne putem califica la EURO de pe locul 2: trebuie îndeplinite 3 condiții + cum scăpăm de urna a 4-a în preliminariile clasiceUn medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (1)

h0ulk  •  18 Noiembrie 2018, 15:14

Acum ceva timp suporterii stelei (si da, atunci se numea Steaua) erau aroganti si aveau sloganul: "Steaua, echipa națională a Romaniei". Acum e vremea ca si suporterii dinamovisti sa îmbrățișeze acest slogan întrucât visează la calificări dar, se luptă să nu retrogradeze

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1