FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, MARȚI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

MUNTENEGRU - ROMÂNIA // Plecarea lui Stanciu la AC Milan e considerată o mutare excelentă: "Are tot ce îi trebuie"

Marusic, în centrul imaginii, sărbătorind golul marcat contra lui Marseille în Europa League FOTO: Reuters
Marusic, în centrul imaginii, sărbătorind golul marcat contra lui Marseille în Europa League FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 18:19

Muntenegru și România se înfruntă marți în ultimul meci al grupei din Liga Națiunilor. Adam Marusic (26 de ani), starul muntenegrean de la Lazio, crede că Nicolae Stanciu (25 de ani) ar face față în prima ligă din Italia.

  • Muntenegru - România e marți, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. 

"România este foarte bună ca echipă, dar dacă trebuie să remarc pe cineva, acela ar fi Stanciu. Este un jucător foarte bun, îl cunosc din Belgia, de când juca pentru Anderlecht. Ştiu că este bun şi are calităţile necesare pentru a juca la o echipă de top", a declarat Marusic conform TV Telekom Sport. 

Fundașul Muntenegrului a vorbit și despre colegul de la Lazio, Ștefan Radu: "Este un jucător foarte bun, joacă de zece ani la Lazio. Chiar am glumit pe seama meciului. Îmi pare rău că nu este în lot pentru acest meci. Ştiu că nu mai joacă de ceva timp pentru naţionala României, dar nu mi-a zis motivele".

CLASAMENTUL LIVE AL GRUPEI NOASTRE:

1.Serbia 5 meciuri / 11 puncte 7-3 golaveraj
2. România 5 m / 9p 7-3
3.Muntenegru 5m / 7p 7-5
4.Lituania 5m / 0p 2-12

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: Am făcut toate calculele înaintea ultimului meci din Liga Națiunilor! Locul 2, obţinut cu remiză, e aproape zero barat!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1286129968088545
Laurian-Ştefan Chirtop  •  19 Noiembrie 2018, 23:55

Acel moment cand un strain vorbeste mai frumos despre un român de al nostru. De atât suntem noi in stare. Priceless.

sex.deep
sex.deep  •  19 Noiembrie 2018, 22:22
Postat de rocky2 pe 19 Noiembrie 2018, 21:29

Daca acest nontalent ajunge vreodata la Milan, eu nu mai postez niciodata pe gsp, pentru ca ar fi dovada ca nu ma pricep la fotbal! Dar nu am emotii ca se va intampla asa ceva!

Pai in loc sa ne bucuram ca un roman ar putea ajunge la o echipa mare din Italia si poate chiar si mai sus, indiferent de la ce echipa a plecat din Romania. Noi ne limitam sa injuram. Nu tin cu FCSB ca sa fie clar, dar de ce sa nu ajunga Stanciu in Italia, cu ce te incalzeste pe tine daca ramane in Cehia?

rocky2
rocky2  •  19 Noiembrie 2018, 21:29

Daca acest nontalent ajunge vreodata la Milan, eu nu mai postez niciodata pe gsp, pentru ca ar fi dovada ca nu ma pricep la fotbal! Dar nu am emotii ca se va intampla asa ceva!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează