FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mutu a comentat numirea lui Daum ca selecționer: "Exista o variantă mai bună! Cu banii dați lui Daum trebuia să facem altceva"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 21:02

FRF a decis astăzi să îl numească pe Christoph Daum, 62 de ani, pe postul de selecționer al României. Vezi detalii.

Adrian Mutu, fost căpitan al României, a vorbit despre numirea lui Daum ca selecționer și spune că Walter Zenga era o soluție mai bună.

"Am fost surprins de numirea lui Daum. Nu am nimic împotriva lui, dar nici nu sunt entuziasmat. Nu știam că se negociază cu Daum. Sper să se adapteze repede, pentru că România este o echipă mică, nu ca Germania. O să îi fie greu, dar sper să îi meargă bine.

Eu cred că Walter Zenga era o variantă mai bună, pentru că a mai lucrat în România. Daum nu știu dacă a fost de trei ori în România.

Daum este un nume mare, dar va avea un salariu destul destul de mare (n.r. 1.100.000 de euro pe an). Decât să dăm bani pe un antrenor străin, trebuie să avem grijă de Liga 1 și Liga a 2-a, de fotbalul românesc.

Pot să vină Guardiola sau Mourinho, dacă nu au jucători nu fac performanță. Degeaba avem antrenor bun, dacă nu are ce să antreneze. Este o noutate pentru România și sper să fie bine.

Eu nu cred că antrenorii din Liga 1 o să îl susțină pe Daum. Dar să vedem ce spun dacă are rezultate. Este prea devreme să îl judecăm. O să vedem ce va fi", a declarat Mutu la DolceSport.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  07 Iulie 2016, 22:23

"Nu știam că se negociază cu Daum". - Corect. Trebuia sa se ceara parerea si dependentilor. Mutulica sigur avea aranjat cu Zenga daca italianul era numit selectioner, sa fie iar convocat la nationala.

nic_bv
nic_bv  •  07 Iulie 2016, 22:15

Mutulică, singurul lucru pe care-l aveți în comun, tu și Daum, este trecutul... prăfuit. Vezi-ți de procesele tale. Alea de conștiință, dar mai ales alea penale.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Iulie 2016, 21:56

Mutu o sa faca parnaie cat de curand ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează