FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA 1-0

Mutu a dat cărțile pe față! Ce a vorbit cu Christoph Daum! I-a luat apărarea unui stelist și dă de pământ cu favoritul său: "Să nu se mai insiste atât cu el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 10:24

Adrian Mutu a discutat despre înfrângerea României în fața Rusiei, scor 0-1. A discutat cu Christoph Daum și a dezvăluit ce i-a zis acestuia. 

"Daum mi s-a părut un băiat interesant, inteligent. Dar de la vorbă la faptă e mult. Am vorbit o oră, o oră și ceva. N-am legat 3 pase în jumătatea lor.

Valoarea echipei naționale nu este foarte ridicată. Jucătorii nu prea prind minute la echipele lor. Ăsta e adevărul. Și asta se vede", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport. 

...despre înfrângerile cu Rusia și Polonia: "Rusia și Polonia sunt peste noi. Se investesc mulți bani în Rusia. Acolo fotbalul e într-o dezvoltare. Asta nu înseamnă că e o scuză". 

...despre Tamaș: "Am vorbit cu Daum despre Tamaș. Știe că e într-o formă bună și mi-a zis că se gândește la el. I-am zis lui Daum să profite de forma lui pentru că îl poate ajuta". 

...despre Maxim și Lazăr: "Maxim e unul dintre favoriții mei. Mă așteptam să explodeze. N-a mai crescut deloc. A stagnat. I-am zis și lui Daum de ce insistă cu el și nu îl încearcă pe Lazăr. Se gândea să-l mai lase pentru că Lazăr e la primul sezon în care confirmă". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1640596556210084
Dorel Romica Palenciuc  •  17 Noiembrie 2016, 00:12

Inca nu s-a inteles ca A.Mutu afara de fotbalul jucat care se datoreaza nu lui ci mamei lui ca l-a nascut si Bunului Dumnezeu ca l-a harazit cu acest dar, nu are nici o calitate care sa-l puna in mijlocul fotbalului romanesc. A facut in viata prea multe prostii si oricum nu are pregatirea si experienta pentru a da lectii nici macar de fotbal. A fost si ramane un golan.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  16 Noiembrie 2016, 13:39
Postat de cobra_z pe 16 Noiembrie 2016, 11:32

mutule, ca daum sa te ia in seama trebuie sa faci niste schimbari :1) sa-ti schimbi freza in palmier ;2) sa iti faci schimbare de sex ;3)sa fii impresar si sa-i promiti procente grase din vanzarea de jucatori

Dragos Griogre , fost dinamovist, - capitanul Nationalei cu Daum antrenor este impresariat de Bogdan Mara ( fost dinamovist si rapidist ). Sa inteleg ca Bogdan Mara are freza de palmier, sex feminin si promite lui Daum comisioane grase din vanzarea de jucatori ? :))))))) Sau bateai apropouri la Negoita ?? :))))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  16 Noiembrie 2016, 13:35
Postat de dora pe 16 Noiembrie 2016, 13:08

Daca nu iei un jucator care e in forma buna , fie ca e el Lazar sau Tamas, dar iei pe alde Rotariu ori Enache inseamna ca herr Daum are probleme...cu logica, cel putin...

Daca am ajuns ca Grigore sa fie capitan la Nationala, desi el joaca in Qatar la o echipa aproape retrogradata ( locul 13 din 14 ) cu 1 victorii in ultimele 10 meciuri in rest infrangeri, este clar ca nu mai inteleg nimic.......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează