FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA, MIERCURI, 1 APRILIE, ORA 21:30 PRO TV

Mutu a părăsit antrenamentul de azi după 50 de minute! :S

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2009 00:00

Adrian Mutu a părăsit antrenamentul echipei naţioanle de astăzi după aproximativ 50 de minute! Acesta a pariticipat doar la alergări. La jocul şcoală acesta nu a participat, efectuînd încă două-trei ture de teren împreună cu Marian Lupu.

 Căpitan în meciul pierdut cu Serbia, 2-3, Mutu a suferit un traumatism intercostal, dar din spusele medicului echipei naţionale, Pompiliu Popescu, acesta va fi apt la ora meciului cu Austria, de miercuri.

Vezi ce a spus Mutu la finalul meciului cu Serbia  (video)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  31 August 2009, 13:04

avem nevoie de Mutu,HAI ROMANIA.un suporter.

 •  30 Martie 2009, 18:14

Probabil ati uitat ca a dat doua pase de gol cu Serbia...dar ce conteaza...voi numai sa dea goluri vreti!

 •  30 Martie 2009, 17:32

Sa vina Mircea Lucescu avem pe Sapunaru(Porto)Radu(Lazio)Ghioane(D.Kiev)etc...sau acesti jucatori nu prea au valoare pentru Piturca are Bourceanu sau Stoica 31 ani 2 meciuri in nationala.Parca Piturca spunea ca are nevoie de jucatori cu experienta care reactioneaza divers in partidele cu echipe de valoare.Oare ce trebuie sa mai castige M.Lucescu sau sa demonstreze????????????EXPRES PTR.Mircea Sandu baga tataie dosaru de pensionare suntem in 2009 nu 1980!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează