FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALBANIA - ROMÂNIA 1-1

Mutu, la egalitate cu Ibra şi Cristiano Ronaldo » Cu 5 goluri în 5 jocuri, a ieşit golgeterul grupei

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 19:55

Adrian Mutu are un motiv de satisfacţie după ratarea calificării la EURO 2012. 

S-a reîntors la lot după ce a fost expulzat pe rînd  de ambii selecţioneri. Atît Răzvan Lucescu, cît şi Victor Piţurcă au refuzat să îl mai primească la prima reprezentativă pe "Briliant", după ce acesta a fost implicat în mai multe scandaluri. Cu cinci goluri în cinci meciuri, Mutu a terminat pe primul loc în clasamentul marcatorilor din grupa D.

Fostul antrenor a renunţat să îl mai convoace pe actualul atacant al Cesenei după ce acesta a petrecut într-un club la finalul jocului din Serbia, pierdut cu 0-5 în preliminariile Campionatului Mondial 2010. Mutu a ratat primele 3 partide din preliminariile EURO 2012, în care România a acumulat doar 2 puncte, revenind pentru următoarele trei jocuri, în care a punctat de trei ori.

După sosirea lui Victor Piţurcă, Mutu a fost din nou exclus de la "naţională" după ce, alături de Gabi Tamaş, a lipsit o oră din programul echipei înaintea jocului amical din San Marino, cîştigat de "tricolori" cu 1-0. Atacantul a ratat jocurile cu Luxemburg şi Franţa, însă a revenit pentru ultimele două partide, 2-2 cu Belarus, cînd a marcat ambele goluri ale noastre, şi 1-1 cu Albania.

Tot 5 goluri în preliminarii au mai înscris: Mario Gomez (Germania), Dirk Kuyt (Olanda), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia)

12 goluri a avut cel mai bun marcator din preliminarii, olandezul Klaas-Jan Huntelaar

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (11)
cristi.rapid
cristi.rapid  •  12 Octombrie 2011, 23:37

Sigur daca prizeaza caacaat la urmatoare campanie o sa ne si calificam! O sa il depasasca pe Hagi la nr de goluri si va puteti pune o poza cu el in rama, tratati-l ca pe noul Messia.

booba
booba  •  12 Octombrie 2011, 22:22

Asta-i un exemplu de articol tampit, cu titlu si mai tampit, care-i strica la cap pe si asa firavii nostri jucatori. la fel si cele despre recordul de goluri la nationala, comparandu-l cu Hagi. Mutu nici daca mai traieste 1000 de ani nu va ajunge pina la buricul lui Hagi. Asa faceti cu toti jucatorii, ii faceti vedete cind ei sunt praf. Alt exemplu Tanase, care in viata lui nu va fi fotbalist, dar voi la-ti facut demult vedeta. Cine va plateste pt aceste "articole"? Clanul Becali?

alin.tat
alin.tat  •  12 Octombrie 2011, 22:11

si are jumate din meciurile lor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează