FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ

Mutu, problema permanentă a naţionalei: "În 2003, am umblat prin oraş după el o noapte întreagă"

Adrian Mutu a creat nenumărate scandaluri la națională, dar de fiecare dată a fost iertat
Adrian Mutu a creat nenumărate scandaluri la națională, dar de fiecare dată a fost iertat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 09:24

Alte scandaluri provocate de Adrian Mutu:

Excluderea lui Adrian Mutu de la naţionala României nu mai surprinde pe nimeni, după ce "Briliantul" ne-a dovedit în nenumărate rînduri că este la fel de bun jucător în teren ca şi în afara acestuia. Ultima escapadă a atacantului a fost înaintea meciului cu San Marino (1-0), dar această ultimă "năzbîtie" e nimic pe lîngă cele cu care ne obişnuise fotbalistul Cesenei.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi-a adus aminte de un episod petrecut în 2003, înaintea meciului cu Danemarca din preliminariile Europeanului de anul următor. Atunci, Mutu a fost dat dispărut de la naţională, iar şefii FRF şi stafful reprezentativei au fost nevoiţi să-l caute o noapte întreagă.

"Am tot respectul faţă de valoarea jucătorului Mutu, dar ce a făcut acum se înscrie într-o serie mai lungă de erori. Pai îmi aduc aminte de meciul cu Danemarca, din 2003. Abia plecasem de la Izvorani, după masa de seara, şi m-a sunat Puiu că a disparut Mutu. Am umblat prin oraş după el o noapte întreagă...", a spus Mircea Sandu pentru Cancan.

Şeful FRF se învinovăţeşte pentru stuaţia creată, pentru că întotdeauna i-a luat apărarea "Briliantului" în faţa antrenorilor de la echipa naţională.

"Numai eu ştiu cît m-am rugat de Iordănescu să îl ierte, iar acum nu ştiu dacă am făcut bine sau nu. Cu Puiu a comis-o de două ori, cu Piţi tot aşa, şi la Răzvan s-a întîmplat. Antrenorul poate să ia orice măsura vrea, iar eu îl susţin necondiiţionat", a mai spus şeful FRF.

- Ianuarie 2010. Cazul Sibutramina. A fost suspendat 9 luni după ce a fost depistat pozitiv de două ori, la interval de 10 zile, cu aceeaşi substanţă, sibutramină. Fiorentina a solicitat Ligii italiene să nu-i plătească lui Mutu salariul pe perioada suspendării, cazul fiind încă pe rol.

- Octombrie 2010, Mutu a bătut un ospătar într-un club dun Florenţa, pe care l-a băgat în spital. Citeşte aici amănunte

- Octombrie 2009, după meciul pierdut de naţionala României, 0-5  în Serbia, Mutu a petrecut cu nişte interlopi în Novi Sad. Răzvan Lucescu a anunţat că nu-l mai convoacă după ce a aflat că "tricolorul" a fost la o petrecere, la Novi Sad, organizată de controversatul patron al Vojvodinei, Ratko Buturovici.

- În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de Victor Piţurcă. Mutu a petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rînd, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn. Mutu chefuia pînă în zori cu femei, într-o atmosferă bahică şi nori de fum. Citeşte aici amănunte

- Octombrie 2004. Cocaină la Chelsea. Mutu a fost suspendat 7 luni de FA după de a fost depistat dopat pentru consum de cocaină, în urma unui control comandat de Chelsea. Mutu este şi astăzi în proces cu clubul londonez, care îi solicită despăgubiri de 17 milioane de euro.

- Septembrie 2004. Episodul Flora. Înaintea meciului România - Macedonia 2-1, disputat la Craiova, în preliminariile CM 2006, Mutu a fugit din cantonament împreună cu alţi "tricolori" şi au petrecut noaptea într-un club de strip-tease din Bănie.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (11)
haisanu
haisanu  •  18 August 2011, 13:48

Siteul Pariuri-x.ro iti ofera in fiecare luna peste 5000 lei bani cash. Numai astazi poti castiga 250 lei foarte usor. Intra si tu >> www.pariuri-x.ro

dragosql
dragosql  •  17 August 2011, 16:04

Toate aceste lucruri urate nu ar fi fost atat de grave daca nu erau influentate si de media...greseste si Mutu dar sa ne aducem aminte si de raposatul Dobrin ca intra pe teren mirosind a tuica si juca formidabil...asa ca mutu bun, rau.... pe teren avem nevoie de el. Oricat se spune ca ne putem lipsii de el in teren trebuie sa ne gandim ca in situatia de azi a nationalei el face diferenta in teren

mihaienache
mihaienache  •  17 August 2011, 14:15

e tragator de elita:))...fainaru lipsit de caracter......cine va mai vb de amarasteanu asta peste 2-3 ani?...nimeni

Vezi toate comentariile (11)
Comentează