FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mutu, propus de un fost coleg la națională: "De ce să nu vină?"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 15:52

Cosmin Contra, fost coleg și antrenor al lui Mutu, a vorbit despre problemele din atacul naționalei și crede că "Briliantul" poate fi o soluție.

"Naţionala a arătat foarte bine defensiv, iar asta este un lucru îmbucurător. În trecut, era o echipă care primea foarte uşor gol, iar adversarele puternice înscriau multe goluri. Se pare că acum, din punctul de vedere al defensivei, stă foarte bine, dar trebuie să lucreze mai mult şi trebuie mai multă încredere în ofensivă.

Dacă va juca foarte bine, Mutu poate fi o soluție. Știu că Nea Puiu îl place foarte mult pe Adi Mutu. Daca el va juca constant în India, și va da goluri, de ce să nu vină la echipa naţională!? Eu cred că poate sa revină", a declarat Contra la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bogat
bogat  •  15 Septembrie 2015, 21:59

Da, si Hagi e posibil sa revina la Nationala daca va juca constant si bine. Cu siguranta ca Nea Puiu il place. Daca ma voi antrena la sange si ajung sa joc fotbal la nivel de Liga 1 si voi da 1 gol pe meci cu siguranta ca Nea Puiu va vedea asta. :)))))))))

mal.
mal.  •  15 Septembrie 2015, 18:51

Mare comédie... așa se vede cât de antrenor este Guriță! De ce nu l-a luat el în China, că Mutu nu avea treabă atunci? Poate își bat joc de noi, se bagă în seamă unii pe alții...

gabri80el
gabri80el  •  15 Septembrie 2015, 18:38

si depinde la ce se referea cand a spus sa joace:))sunt multe jocuri pe lumea asta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează