FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALARMĂ

Mutu s-a accidentat la “nationala”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Mutu rateaza meciul pe care Fiorentina il joaca miine seara la Bergamo, contra Atalantei, de la ora 19:00, transmis live de Boom Sport One, anunţă ifotbal.ro. Golgeterul roman nici n-a fost convocat de antrenorul Cesare Prandelli in lotul Violei, pentru ca jucatorul s-a intors accidentat dupa amicalul “nationalei” de miercuri din Israel. Asa cum se anunta intr-un comunicat oficial al clubului, “Mutu acuza o oboseala musculara la flexorii coapsei si se va pregati singur miine, pentru a fi complet recuperat in vederea partidei de joi cu Rosenborg, din “saisprezecimile” Cupei UEFA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  09 Februarie 2008, 00:37

Nu-s fanul lui Dica, nici macar nu tin cu Steaua, dar dica daca avea viteza era mult peste MUTU

 •  08 Februarie 2008, 23:59

Bizzy, be busy pe altundeva, nationalistu' pulii!!Chiar n-ai nimic comun cu fotbalul, tie nu-ti place Mutu ca persoana, nu-i nimic grav in asta, sunt multi simpatici si antipaci in lume. Depinde de fiecare cum si-i catalogheaza. Dar , sa spui ca Mutu strica echipa e ura, puiule :)))mutu e un mare jucator, s-a vazut si-n parodia aia de meci cand trebuia sa faca 4-5 driblinguri sa ajunga si baiatul nascut reluare:Dica, unul din cei ce fac 30 de metri de teren intr-o viata de suporter.Las-o moarta!!!Si dispari!

 •  08 Februarie 2008, 23:27

SI CU MUTU SI FARA MUTU...TOT NU NE CALIFICAM...DAR FARA MUTU AVEM MAI MULTE SANSE =)) PS: Nu-s ungur..sunt chiar nationalist...dar nu suport Romanii fara clasa care uita de unde au plecat!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează