NATIONALA  ·  SCANDALUL

Mutu se roagă de Piţurcă să-l ierte! Ce zice selecţionerul

Mutu încearcă să-l îmbuneze pe selecţioner. Încă vorbesc la telefon, dar Piţi dare de neînduplecat
Mutu încearcă să-l îmbuneze pe selecţioner. Încă vorbesc la telefon, dar Piţi dare de neînduplecat

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 10:44

Invitat special aseară la Recursul etapei, Piţurcă a relatat cum a trăit momentul excluderii definitive a lui Mutu şi Tamaş de la "naţională".

"Să nu credeţi că nu am suferit! Cinci ore m-am plimbat singur pe plajă înainte de a lua decizia, dar n-am avut ce să fac. Îi spusesem lui Mutu că am mare nevoie de el, că e mîna mea dreaptă, şi uite ce s-a întîmplat!", a zis selecţionerul.

Piţurcă a recunoscut apoi că încă mai vorbeşte cu jucătorul Cesenei: "Chiar şi duminică m-a sunat! Îmi spunea că suferă. Mutu e un jucător sufletist".

Cînd a venit însă vorba despre iertarea atacantului, Piţi a asprit tonul: "Cum să reconstruiesc eu naţionala cu astfel de elemente?".

Adrian Mutu şi Gabi Tamaş au fost excluşi din lot înaintea amicalului cu San Marino, pentru că n-au respectat programul echipei şi au plecat din cantonament să se distreze.

Tu cum crezi că ar fi mai bine? Piţurcă să joace pînă la capăt cartea disciplinei sau să-l cheme pe Mutu la meciul cu Franţa (6 septembrie), pentru că o victorie contra "cocoşilor" ne-ar păstra cu şanse reale în cursa calificării la Euro 2012?

 Și-a drogat rudele, apoi le-a tăiat gâturile cu un topor. Anunțul făcut acum despre femeia care și-a ucis familia pentru că s-a opus relației ei cu un tânăr mai sărac
Libertatea
Comentarii (114)
bogdan72  •  16 August 2011, 11:42

Pai daca nu-l cheama pe Mutu sa ma cheme pe mine, ca sunt foarte disciplinat... hai sa fim seriosi, fara Mutu si Tamas suntem la nivel de San Marino.

ralffy_mr  •  15 August 2011, 23:17
Postat de transportatorul pe 15 August 2011, 11:09

Cum sa te debarasezi de Mutu ?

ii dai sa bea aghiazma..asa te debarasezi de mut :P

alexutzu2003  •  15 August 2011, 21:36

fara mutu asa cum e el o sa batem san marino cu 1-0 mereu.da-l afara nea piti in momemntul in care o sa-l bagi si o sa joace la misto! acum da-l afara pe sandu ca din cauza contractului lui nu am jucat cu argentina!!!!!!!!! cu mutu,tamas beti praf p[e teren bateam san marino cu 3!!!!!! nu mai sapati la temelii!!!!!!! rupeti o data varful!!!!!!! jos sandu!!!!!!!!!!! panarama de conducator!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (114 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
St.Pauli - Hamburger
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Everton - Southampton
Eurosport
Program TV complet
Liga 1