FOTBAL  »  NATIONALA  »  CĂPITANUL ŞI VICECĂPITANUL NAŢIONALEI AU PĂRĂSIT LOTUL ROMÂNIEI AZI DIMINEAŢĂ, SEPARAT DE RESTUL

Mutu şi Tamaş şi-au luat astăzi la revedere de la "naţională"

Gabi Tamaş (stînga) şi Adrian Mutu FOTOMONTAJ: Dan Bucur
Gabi Tamaş (stînga) şi Adrian Mutu FOTOMONTAJ: Dan Bucur

Articol de - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 12:20

Decizia anunţată de Victor Piţurcă la finalul partidei de aseară, cu San Marino, îşi face astăzi primele efecte: Mutu şi Tamaş şi-au luat la revedere în această dimineaţă şi la propriu, de la colegii de "naţională", petrecînd ultimele ore în rîndul "tricolorilor", după ce selecţionerul a anunţat că renunţă definitiv la serviciile lor.


La această oră, fotbaliştii lui Piţurcă se pregătesc de îmbarcare pentru zborul către România, urmînd să ajungă în ţară în jurul orei 14.00. Atmosfera la lot este destul de relaxată, fotbaliştii refuzînd totuşi să dea alte declaraţii cu privire la partidă sau pe marginea excluderii definitive de la prima reprezentativă a lui Mutu şi Tamaş.

Citeşte aici tot şirul evenimentelor cu Mutu şi cu Tamaş în prim plan, evenimente declanşate de dezvăluirea făcută miercuri după-amiază de site-ul Gazetei Sporturilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (172)
bazileon
bazileon  •  11 August 2011, 23:53

Fotografia - care este trucata, spre stiinta celor mai slabi de inger - este cea mai buna parte a articolului (in pofida intentiei auctoriale, I presume). Daca Mutu si Tamas ar fi avut, pe langa ceva talent fotbalistic & destula intoleranta la autoritate si o doza de umor, chiar ar fi trebuit sa organizeze o conferinta de presa cu un astfel de mis en place. Da poate ca nu umorul le lipseste, ci dispozitia!

bazileon
bazileon  •  11 August 2011, 23:49

Si belius, si non belius, tristus est.

bazileon
bazileon  •  11 August 2011, 23:43

Poale lungi si Costacurta...

Vezi toate comentariile (172)
Comentează
Close