FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Mutu sună adunarea: "Nu trebuie să plîngem, începem să pregătim campania viitoare"

Mutu a fost printre puținii
Mutu a fost printre puținii "tricolori" aplaudați la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 23:42

Marcatorul celor două goluri ale României din meciul din această seară cu Belarus (2-2), Adrian Mutu, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al partidei, dar a spus că nu e timp să ne plîngem de milă şi trebuie să ne construim deja strategia pentru campania viitoare, de calificare la Mondialele din Brazilia.

"Pot spune că e o mică consolare faptul că am dat două goluri, dar e trist că n-am cîştigat. Păcat că au fost unele greşeli în apărare, meritam să cîştigăm. Trebuie să eliminăm aceste greşeli în meciurile viitoare. Acum mergm înainte, decît să plîngem mai bine ne ridicăm jambierele, muncim şi luptăm pentru viitoarea calificare", a spus Mutu la finalul partidei.

Aflat la un singur gol de recordul de reuşite în tricoul naţionalei, Mutu a evitat să intre în polemică şi a spus că "e pe drumul cel bun".

România - Belarus s-a terminat 2-2. Cele două goluri ale "tricolorilor" au fost marcate de Adrian Mutu, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Kornilenko şi Dragun. Vezi aici o galerie FOTO de la România - Belarus 2-2!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
axl41
axl41  •  08 Octombrie 2011, 00:48

Golgheter prafuit, antrenor trisor, fundasi alcoolici, atacanti curvari, presedinte corupt, vicepresedinte si mai corupt. Asta e FRF si echipa nationala. Cum vrei sa faci perfromanta cu oameni lipsiti de orice fel de valori morale? CUM?

inima_de_caine
inima_de_caine  •  08 Octombrie 2011, 00:40
Postat de klaus pe 08 Octombrie 2011, 00:17

ba vezi ca te asteapta piti sa ti-o dea un pic la mumu ca esti prea depresiv labar si grobian..muistu dracu

Q.E.D.

klaus
klaus  •  08 Octombrie 2011, 00:17
Postat de inima_de_caine pe 08 Octombrie 2011, 00:12

Singurii de râs sunteţi voi, stelemiştii de pe aici, cu comentariile voastre sufocate de ridicol prin invectivele pe care le proferaţi şi care nu au nici o legătură cu fotbalul! Nişte lăbari depresivi care în viaţa lor nu au depăşit condiţia scurmătorului în gunoaie, agramaţi şi grobieni îşi permit să inflaţioneze cu epitete negative nişte persoane din lumea fotbalului care, atât cât le-a stat în putinţă, au încercat să facă ceva! Stupid!

ba vezi ca te asteapta piti sa ti-o dea un pic la mumu ca esti prea depresiv labar si grobian..muistu dracu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează