FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

N-a mai rezistat lângă Burleanu » Primul oficial care pleacă de la FRF în era noului președinte: "N-avea sens să mai stau"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 17:11

Victoraș Iacob a ajuns la FRF odată cu câștigarea președinției Federației din 5 martie 2014 a lui Răzvan Burleanu.

Fostul atacant al Stelei a renunțat în urmă cu puțin timp la funcția pe care o deținea în FRF oferind și o declarație cel puțin interesantă.

"În campanie, eu i-am spus lui Răzvan că-l ajut doar în perioada până la alegeri, dar mi-a răspuns să-şi doreşte să rămân alături de el dacă va fi să câştigăm şi pe o funcţie pe care mi-o voi alege eu. La puţin timp după ce a fost ales preşedinte mai mulţi oameni au început să-mi transmită că ar fi mai bine să nu mai apar în presă şi să dau declaraţii.

Mi s-a părut cel puţin ciudat! Nu regret experienţa de acolo, dar am plecat cu un gust amar pentru modul în care ne-am despărţit. Mi-aş fi dorit o întâlnire amicală, să ne strângem mâna şi gata, dar totul a fost altfel... E ok, însă, eu nu port pică nimănui", a spus Iacob la Digisport.

"N-avea sens să mai stau. Am considerat că nu mă mai regăsesc în ceea ce făceam la federaţie, în modul în care evoluau lucrurile. Nu mă refer la poziţia pe care mă aflam, aceea de membru la Comisia Tehnică, ci la ceea ce puteam, efectiv, să fac" Victoraș Iacob

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
990056284361956
Alex Alex  •  10 Martie 2016, 11:16

Băsescu e de vina !!!

810262322415191
Popescu Marian  •  10 Martie 2016, 01:00

dac.impielitzat...Care DNA!Pai asta nu i DNA adevarat,e un ras..Toate institutiile din romania sunt niste rasuri,conduse de mafioti ,pusi de mafioti si acestia condusi de afara!Romania este o colonie a vestul mulsa ca vaca aia pana moare!Cat despre Burleanu ,un rateu la fel de mare ca Mircea Sandu!Asta a venit cu un milion de propuneri si nu a facut nimic.Doar ce la interesat pe el si camarila din spatele lui.Omul lui Chioru!Hala FRF si halal LPF!!!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  09 Martie 2016, 19:17

pai bai Victorase, daca esti cap-sec ce sa-ti fac? tu chiar nu te-ai intrebat cum poate un copil ca asta sa ajunga seful FRF? voi chiar sunteti toti rupti total de realitate? cum poate un copil sa ajunga in fruntea fotbalului romanesc!? CUM? dupa ce o sa va raspundeti sincer la aceasta intrebare, o sa stiti si de ce sunteti tratati ca niste ***. pentru ca securitate, de aia. pentru ca relatii. pentru ca spaga. pentru ca multe combinatii. pentru ca nimic nu e pe bune acum in Romania cu exceptia DNA-ului (cat o mai tine si asta!?). pentru ca nepotisme. sa mai continui?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close