FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

N-avem adversar, dar avem echipă! Piţurcă a anunţat stranierii pentru amicalul de pe 10 august

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 10:22

Deşi nu se ştie încă ce adversar va înfrunta naţionala României pe data de 10 august, selecţionarul Victor Piţurcă a anunţat în urmă cu cîteva momente lista stranierilor pentru care vor fi convocaţi pentru această partidă.

Pînă cînd va fi anunţată oficial amînarea meciului cu Argentina, şefii din Federaţiei continuă să promoveze meciul de pe Naţional Arena şi au postat astăzi, pe siteul oficial, cei 11 jucători care sînt aşteptaţi la Bucureşti pentru inaugurarea noului stadion naţional

Iată lista stranierilor aşteptaţi pe 8 august la reunirea lotului României:
Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Ştefan Radu (SS Lazio), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Răzvan Raţ (FC Sahtior Donetk), Răzvan Cociş (FK Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bogdan Stancu (Galatasaray),  Adrian Mutu (AC Cesena), Bogdan Stancu (Galatasaray) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev).

Jucătorii din campionatul intern, aşteptaţi la convocare pe 1 august., la Mogoşoaia, vor fi anunţaţi duminică seară, pe 31 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
soulikah
soulikah  •  27 Iulie 2011, 12:18
Postat de mateiserban pe 26 Iulie 2011, 19:29

dupa parerea mea de microbist amator nu au ce cauta tamas, goian, cocis, mazilu si chiar mutu. pana sa-mi sariti in cap in leg cu mutu vreau sa spun ca nu conteaza doar sa stii cu mingea cand o ai la picior ci mai trebuie sa si alergi dupa ea atunci cand nu o ai. mutu nu mai poate. e un fel de zicu putin mai slab si mai bun

@mateiserban pai tu nu te pricepi la fotbal... :))) "e un fel de zicu putin mai slab si mai bun"... poftim exprimare....

wwerko80
wwerko80  •  27 Iulie 2011, 12:05

Cocis nare ce cauta. Marica unde e? Praf. O sa fie mai rau de data asta. Mutu nu mai e pe val cum era in 2007 si acum echipa a preluato de la Razvan, nu de la Iordanescu cum se intampla acum 5 ani ;)

ionkono
ionkono  •  27 Iulie 2011, 11:37

Pe Stancu il convoaca de 2 ori sa fie siguri ? Iar Cocis ? Atunci sa-i chemam si pe Florescu si Soava !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează