FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONAL ARENA

National Arena e acoperită pe jumătate şi va avea gazon de la 1 iulie » Templul şantierului românesc

Aşa arăta ieri National Arena Foto: Alex Nicodim +4   FOTO
Aşa arăta ieri National Arena Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 20:44

Stadionul pe care steliştii visează să joace sezonul următor e încă în lucrări. Primăria n-a primit încă nici o cerere oficială din partea roş-albaştrilor pentru ca National Arena să găzduiască trupa lui Levi din noul campionat.


Ultimele noutăţi se leagă de acoperişul stadionului, gata în proporţie de 60% şi depăşind deja jumătatea terenului. Totodată, în două săptămîni, se vor finaliza drenajul şi instalaţiile de încălzire, iar de la 1 iulie se va monta gazonul.

Pînă ca Gigi Becali să concretizeze mutarea Stelei pe National Arena, singurele echipe din Liga 1 care au făcut demersuri oficiale pentru a juca pe noul stadion sînt Rapid şi Oţelul Galaţi, însă ambele cluburi vizează doar disputarea partidelor din cupele europene.

Piţurcă impresionat
Chiar miercuri, cînd a fost anunţat oficial drept selecţioner, Victor Piţurcă a făcut o descindere la şantierul National Arena, fiind impresionat de ce s-a realizat. Cel mai probabil, săptămîna viitoare va face şi vizita oficială a stadionului, alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Administrarea National Arena e însă departe de a ajunge în sarcina unei companii specializate. Consiliul General al PMB a amînat de două ori desemnarea unui operator pentru această activitate, astfel că, măcar pentru perioada imediat următoare finalizării lucrărilor, Primăria Bucureşti îşi va asuma responsabilitatea managementului de la National Arena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
rayofra
rayofra  •  20 Iunie 2011, 16:57
Postat de snoopmind pe 19 Iunie 2011, 19:55

tabela unde o fi? ce ecrane din mijloc ma? ala e de la acoperisu pentru gazon

exact in mijloc acolo sus va fi tabela cu 4 fete exact ca la NBA

florin.radu
florin.radu  •  19 Iunie 2011, 22:31

mie unu nu imi place acest stadion.sper sa nu va suparati. ma asteptam la altceva la un aspect mai modern.nu sunt arhitect dar are un aspect de stadion construit in vest in anii 80.ceea ce e f bine pentru noi.stadionul din cluj e mult mai misto are 30000 locuri si e mai cochet fata de asta cu 50000 si arata ca un lighean tribunele departe de teren. e o parere proprie daca nu sunteti de acord sa fiti san.atosi

jumega
jumega  •  19 Iunie 2011, 20:58
Postat de snoopmind pe 19 Iunie 2011, 19:55

tabela unde o fi? ce ecrane din mijloc ma? ala e de la acoperisu pentru gazon

nu-i pune ma tabela, o sa fie ca la galati cand s-a stricat tabele, stau sou cu placutele cu scorul si din sefert in sfert de ora arata si ceasul!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează