FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Naţionala” la puterea a patra » Preţurile biletelor au crescut incredibil la speculanţi

Printre zecile de mii de fani ai +2   FOTO
Printre zecile de mii de fani ai "naționalei" se vor găsi în această seară destui care vor fi achiziționat bilete de pe "piața neagră"

Articol de , - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 13:12

Un tichet la peluză, cu un preţ oficial de 20 RON, se vindea ieri la porţile stadionului şi cu 100 RON! Iar imaginaţia bişniţarilor a depăşit aşteptările: oferă la pachet fulare cu România - Olanda, fără ca Poliţia să intervină vreo secundă pentru a opri fenomenul.

Cererea mare de bilete la România - Olanda a făcut ca preţul tichetelor pentru partida din această seară să explodeze la "negru". Bişniţarii care roiau şi ieri nestingheriţi în preajma intrărilor de la Arena Naţională au ajuns să ceară şi de patru ori valoarea oficială a biletului!

S-a ajuns astfel ca un suporter care ar vrea să vizioneze partida de la peluză să fie nevoit acum să dea peste 100 de lei pentru a face rost de peticul de hîrtie visat (20 RON oficial)! Un tichet la tribuna a II-a ajungea ieri la 150 RON (80 RON oficial), iar la tribuna I - inelul 3 depăşea 200 RON (80 RON oficial)! În plus, mulţi dintre tipii dubioşi care ofereau bilete la suprapreţ înaintau doritorilor o ofertă la pachet, cuprinzînd şi un fular special pentru România - Olanda!

"Nu cred că bişniţarii periclitează recordul"
Organizatorii estimează însă că speculanţii nu deţin atîtea tichete încît să pună în pericol recordul absolut de asistenţă pe Arena Naţională (52.347 spectatori la finala EL din mai), care se estimează că va cădea în această seară.

Un federal a precizat ieri că "nu e în regulă ce se petrece cu aceste bilete la bişniţă, dar numai Poliţia e cea care poate interveni. Oricum, nu cred că e vorba de mai mult de cîteva sute de tichete, pe care, probabil, băieţii vor prefera oricum să le dea chiar la preţ oficial în buza partidei decît să rămînă cu ele în buzunar".

De ce fanii şi-au putut alege sectorul, nu şi locul
Iar în faţa unui nou val de nemulţumiri din partea fanilor care nu au putut să-şi aleagă locul în stadion, ci numai sectorul, oficialii FRF au explicat că "nu e vorba de dispreţ faţă de suporteri, ci o măsură de securitate, impusă de Jandarmerie şi de codurile UEFA. Astfel, pentru biletele vîndute online se poate vedea exact numele cumpărătorului şi există imediat posibilitatea de a afla dacă într-o anumită parte a arenei au cumpărat tichete persoane suspecte să producă dezordine. În cazuri de acest gen, organizatorul are posibilitatea simplă să disperseze grupul respectiv în diferite locuri din sector, astfel încît să preîntîmpine evenimente nefericite".

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
danut82
danut82  •  16 Octombrie 2012, 14:30

spunea unul ieri la stadion ca;un amic al lui a scos pana acum 47 mil din bisnita si mai are bilete de dat,eu cred ca cel mai bine se vind online biletele ,ca la steaua si dinamo.sunt niste tigani burtosi cu esarfe romania-olanda la gat ,care prefateaza meciul pe langa case de bilete,orice trecator este intrebat daca doreste bilete, chiar daca nu are nici o treaba cu fotbalul.pe unul cu ochelari l am recunoscut si de la meciul cu franta,tin biletel in masinile parcate din apropiere.ps eu mi am luat la peluza de saptm.trecuta.HAI ROMANIA!!

cristivu
cristivu  •  16 Octombrie 2012, 11:32
Postat de yo_yo pe 16 Octombrie 2012, 09:51

dau beletu meu trib a 2 a (80 lei) pe 150. pun banii pe baieti. cota 4. iau si eu 600 Ron munciti =))

Daca era doar o ironie la adresa celor care procedeaza asa, atunci imi retrag intrebarea de mai jos.

cristivu
cristivu  •  16 Octombrie 2012, 11:31
Postat de yo_yo pe 16 Octombrie 2012, 09:51

dau beletu meu trib a 2 a (80 lei) pe 150. pun banii pe baieti. cota 4. iau si eu 600 Ron munciti =))

Esti din subspecia care face bisnita ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează