FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA

"Naţionala" pusă în gardă de o glorie a fotbalului românesc: "Nu sîntem favoriţi, ei au jucători importanţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 20:20

Trei zile pînă la meciul României cu Ungaria, iar oamenii importanţi din fotbal consideră că "tricolorii" sînt favoriţi în meciul din deplasare cu maghiarii.

Nu este cazul şi lui Ilie Balaci, care îi laudă pe unguri: "Ei au jucători care joacă în străinătate, ai noştri nu prea joacă. Dzsudzsak joacă la Dan Petrescu, sînt unguri care sînt în Germania şi joacă! Privim meciul prin prisma Stelei, dar de la Steaua vor juca 4-5. Nu sîntem favoriţi. Dar important e să cîştigi acest meci. Ca să iei o marjă pentru a te duce la baraj. Cei care vor fi în teren să pună în practică ce hotărăşte Piţurcă. Piţi îl bate tactic pe antrenorul lor", a spus Balaci la emisiunea Fanatik Show de la Digisport.

Dzsudzsak este cotat la 12 milioane de euro, în timp ce Adam Szalai, atacantul lui Mainz, are 7 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de. La echipa naţională a României, Chiricheş şi Torje sînt cotaţi cel mai bine, cu 5, respectiv 4 milioane de euro.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (6)
ratzy
ratzy  •  20 Martie 2013, 00:26

12 milioane, si 7 milioane? De care? De Forintzi? =))

ratzy
ratzy  •  20 Martie 2013, 00:25

Aia au jucatori? Zice-ti`mi macar 3 care au ajuns pana in optimi, macar, in Europa League cu echipele lor. E clar ca daca ar juca Steaua contra lor, ar avea un galop de sanatate, da` cum e echipa Nationala, si asta nu se va intampla pentru ca nu e moral sa bagi 10 jucatori de la Steaua, va trebui sa ne luptam de la egal la egal cu ei.

fangigi
fangigi  •  19 Martie 2013, 23:20

9 de la Fc Becali:)))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează