FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Naționala României poate fi afectată de coronavirus » Ionuț Radu, Vlad Chiricheș și Vasile Mogoș, blocați în Italia!

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 09:57

Italia, țară cu aproape 6.000 de cazuri de coronavirus, a decis să plaseze orașele din regiunea Lombardia în carantină. Decizia ar putea afecta naționala României la meciul cu Islanda, din 26 martie.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

După ce s-au înregistrat aproape 3.000 de cazuri de coronavirus în regiunea Lombardia, din Nord, guvernul italian a decis să instaureze carantina în această zonă și în alte 14 provincii. Decizia este valabilă până pe 3 aprilie, iar 16 milioane de oameni vor fi blocați în orașele lor, potrivit Libertatea.

Astfel, naționala României ar putea avea de suferit în meciul pentru barajul de la EURO 2020, cu Islanda. Ionuț Radu (Parma), Vlad Chiricheș (Sassuolo, din provincia Modena) și Vasile Mogoș (Cremonese, din regiunea Cremona) ar putea rata meciul dacă nu sunt lăsați să plece din orașele în care locuiesc în prezent. Toți cei trei se află pe lista de convocări preliminare anunțată de Mirel Rădoi. 

3 lunide închisoare riscă cei care nu respectă decizia carantinei

Probleme și pentru Islanda 

Decizia i-ar putea afecta și pe islandezi. Mijlocașii Emil Hallfredsson, legitimat la Padova (regiunea Veneto) și Birkir Bjarnason, care joacă la Brescia (Lombardia), ar putea și ei să nu fie lăsați să plece din Italia.

„Mă aștept ca ei să joace. Monitorizăm situația, discutăm cu autoritățile"
Guðni Bergsson, președintele federației din Islanda

Citește și: 

Rădoi a anunțat stranierii pentru Islanda - România: „Am discutat cu Ștefan Radu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
torque07
torque07  •  08 Martie 2020, 20:13
Postat de Mario Durm pe 08 Martie 2020, 13:28

Bai romane...mai usor cu aroganta asta legata de Chiri cap de cal. Momentan, a demonstrat ca este o tenta de fotbalist, nu un fotbalist. Sa iti enumar echipele pe la care s-a perindat? Au avut toti o problema cu el ca e romanas, este? Usor, baiatu' meu.

Ia zi expertule...de ce l-au tinut cei de la Napoli? Ca-l cheama Vlad? L-au tinut pt ca e unul di foarte putinii FOTBALISTI romani. De ce nu a revenit in Romania ca toti *** gen chipciu sau alibec? Cei de la Napoli l-au IMPRUMUTAT la Sassuolo. Serie A!!! Cand petardele din liga mamaliga o sa ajunga macar in tribune la o echipa ca Napoli atunci sa veniti sa va spargeti pe aici. Pana atunci Chiriches ramane unul din cei mai buni fotbalisti ai nationalei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  08 Martie 2020, 17:51

La ce ma astept eu: romanii sa fie blocati pe acolo pe unde sunt(nu ca Chiriches ar fi fotbalist) iar islandezii sa rezolve altfel problema, adica sa o rezolve, pentru ca vad ca UEFA a devenit o societate comerciala tip ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  08 Martie 2020, 15:09
Postat de torque07 pe 08 Martie 2020, 10:30

Vezi ca esti roman prost? Ca asa ne e rasa de caini fara cerebel. Ar fi mai bine ca tu sa nu te reproduci. Chiriches joaca in serie A la Sassuolo. Pana s-a accidentat a jucat toate 4 meciuri din 4 jucate de echipa. Si acum ca s-a refacut o sa josce iar. Dar tu sti doar sa vomiti prostii. Si chiar de era rezerva e cu doua clase peste toti mortii gen Grigore, Moti, Nedelcearu si mai toti fundasii nostri ce joaca prin ligi de amatori cum e liga 1 sauliga bulgara.

Credeam ca esti si tu un gesepist, dar faptul ca traiesti din amintiri si mai ales limbajul te-au dat de gol: esti fecesebist. Imi pare rau pt tine

Vezi toate comentariile (17)
Comentează