FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U18

Naţionala U18 joacă mîine pentru cîştigarea unui turneu în Israel

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

Elevii lui Cristian Sava, fostul jucător al Progresului, participă zilele acestea la un turneu în Israel alături de gazde, Germania şi Finlanda.

Luni, în prima zi a competiţiei, România a învins cu scorul de 2-0 Finlanda prin golurile marcate de George Şoproni (Ceahlăul) şi Denis Alibec (Farul) la Ness Ziona, în timp ce Germania s-a impus cu acelaşi scor în faţa Israelului.

În cea de-a doua zi, România a smuls 1 punct Germaniei, remizînd 2-2. Cătălin Crăciun (Craiova) a deschis scorul, nemţii au întors rezultatul, dar Marius Albu (Steaua) a obţinut egalarea la Netanya, în timp ce Israelul a învins Finlanda cu 2-0.

Astăzi este zi liberă, iar "tricolorii" au plecat într-o excursie la Ierusalim. Mîine se vor disputa meciurile decisive care vor decide cîştigătoarea turneului.

România va înfrunta Israelul, în timp ce Germania va întîlni Finlanda. România şi Germania se află la egalitate perfectă înaintea ultimei etape.

CLASAMENT
1. România 4p 4-2
2. Germania 4p 4-2
3. Israel 3p 2-2
4. Finlanda 0p 0-4

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  17 Decembrie 2008, 15:22

sau si mai logic germania bate pe finlanda la un scor mult mai mare decat batem noi si castiga turneul...dhaaaa

 •  17 Decembrie 2008, 14:13

israel bate pe romania si finlanda pe germania. deci castiga gazdele turneul ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează