FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

Naturalizarea lui Harlem Gnohere, constestată dur: "Daca era așa de bun, nu făcea pasul măcar către Ligue 1?!"

Valeriu Răchită și Cosmin Moți, în perioada în care primul era secund la naționala României
Valeriu Răchită și Cosmin Moți, în perioada în care primul era secund la naționala României

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 12:28

Valeriu Rachită, secund al echipei naționale de fotbal în perioada 2014-2016, crede că naturalizarea francezului Harlem Gnohere nu este o variantă bună. 

"Asta cu Gnohere mi se pare o fabulă. Dacă portarul de la Hajduk Split nu-și tăia unghiile, nu mai vorbeam despre asta. Țucudean e un jucător care marchează constant. Hai să ne uităm și la Hagi, care îl are pe Drăguș, România are soluții.

Bizonul când a venit în România avea 100 și ceva de kilograme și jucase în liga secundă din Franța. Daca era așa de bun, nu făcea pasul măcar către Ligue 1?! Despre naționala Franței nu mai zic, niciodată nu putea", a declarat Valeriu Rachită la Pro X. 

Selecționerul Cosmin Contra a lansat miercuri varianta naturalizării golgeterului Ligii 1, Harlem Gnohere: "E posibil să îl aduc la națională pe «Bizon». De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență".

Vezi și: Cosmin Contra face un anunț BOMBĂ: "E posibil să îl aduc pe Gnohere la naționala României!" » Singura cerință pentru "Bizon"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2018, 17:57

Imi aduc aminte pe vremea cand Deac juca in Kazahstan dadea sfaturi la tv jucatorilor romani cum sa joace acolo.Pe terenuri sintetice. Dupa 2 ani a ajuns la Nationala. Cred totusi ,Contra e cel mai deschis jucatorilor ."nebucuresteni."El l-a propuslsat si pe Tucudean la CFR. Si a reusit. Cluburile bucurestene sunt niste distrugatoare de jucatori.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2018, 17:53
Postat de whiteredarad pe 23 August 2018, 17:40

Sintem xenofobi,,,cit cuprinde. In loc sa acceptam ca Ghnoere este un fotbalist bun, un atacant, care joaca mereu bine, nu a si Keseru, noi o tinem pe a noastra "avem antrenori buni, avem jucatori buni , de ai nostri ". D-aia avem fotbalul care il avem Am ajuns sub Bielorusia , Kazahstan, Bulgaria si Ungaria

Dar Tucudean ,Omrani?

haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2018, 17:53

Dar Camora ce vina are ? Nu trebuie "natruralizat",traieste de vreo 10 ani in Romania ,banbuiesc are cetatenia romana .A venit iin Romania pentru ca in Portugalia nu i s-a datr nici o sansa la Nationala. Ni mai vorbesc de de Beto ,Cadu , care erau jucatori exceptionali.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează