FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Orel Grinfeld e „Hațegan” al Israelului! Cine e arbitrul care conduce semifinala României U21 cu Germania U21: a luptat în trupele comando!

Orel Grinfeld // FOTO: Guliver/Getty Images
Orel Grinfeld // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 17:51

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Israelianul Orel Grinfeld, 37 de ani, este ”centralul” care va conduce joi semifinala României U21 cu Germania U21.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Orel Grinfeld este un fel de Ovidiu Hațegan. În vârstă de 37 de ani, un an mai mic decât arădeanul, arbitrul israelian e foarte bun la meciurile internaționale, dar face greșeli grave în campionatul intern. Și la penaltyuri, și la eliminări.

„Retrogradăm din cauza lui”

De două ori a dezavantajat-o sezonul trecut pe Ashdod în meciurile cu Maccabi Petah Tikva și Bnei Sakhnin. „Retrogradăm din cauza lui Grinfeld”, protesta Ben-Zaken, patronul lui Ashdod, care s-a salvat în cele din urmă de la retrogradare. 

Grinfeld, un tip inteligent, cu personalitate, care a absolvit facultatea de Criminalistică, a fost ofițer și comandant în trupele de comando ale armatei israeliene. Apoi, a condus o unitate de elită a poliției.

Visează la Euro 2020

Devenit cel mai tânăr „central” FIFA din țara sa, la 31 de ani, Orel speră să fie selectat printre arbitrii de la Euro 2020 și CM 2022. 

2 meciuria arbitrat Orel Grinfeld la acest Euro U21: Germania - Danemarca 3-1 și Croația - Anglia 3-3

VIDEO+FOTO România U21, acaparată de interlopi! » Poze și detalii ȘOCANTE de la hotelul “tricolorilor” la Euro 2019: „Unde vin eu, iau bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  27 Iunie 2019, 01:19

Da' un arbitru din Europa nu au gasit?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează