FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, SÎMBĂTĂ, 28 MARTIE, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Negoiţă: "Voi premia jucătorii cu apartamente, dacă merg la Mondiale"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2009 00:00

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat, marţi, că va oferi jucătorilor echipei naţionale apartamente în valoare totală de 1,5 milioane de euro, în cazul în care aceştia vor reuşi să califice selecţionata României la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud.

"Le voi da jucătorilor 1,5 milioane de euro în apartamente, în cazul în care naţionala merge la Mondiale. Sunt şanse reale să ne calificăm, dar depinde de cât de bine se va mobiliza echipa la aceste două jocuri, cu Serbia şi Austria.

De obicei, reuşim să câştigăm când suntem în situaţii speciale. Am vorbit cu Mircea Sandu, este de acord cu propunerea mea. Sper să mai vină şi alţi oameni cu iniţiative de acest gen", a spus Ionuţ Negoiţă.

Omul de afaceri a mai promis tricolorilor apartamente şi în timpul Campionatului European din 2008, din Austria şi Elveţia, în cazul în care s-ar fi calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
alpin
alpin  •  25 Martie 2009, 09:19

Doar atat?!? Sa le promita un miliard de euro "de caciula"!!! Oricum, nu risca sa dea vreun ban...

 •  25 Martie 2009, 05:13

Eu credeam ca ei isi dau sufletul pe teren pt. culorile tarii, pt. ca e o onoare sa-ti reprezinti tara, pt. ca 20 de milioane de romani tremura si iti tin pumnii. Eu asa credeam! E DESUET?

 •  24 Martie 2009, 19:07

mare prostie, nu merita nimic fitosii astia;daca ai bani,ia o echipa din B si arata ca esti bun manager,pe figurantii astia arunci banii pe geam.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează