FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Nicolae Dică îl urăște! Conflictul care i-ar bloca accesul lui Florin Tănase la naționala României

Florin Tănase a provocat demiterea de la FCSB a lui Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.
Florin Tănase a provocat demiterea de la FCSB a lui Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.

Articol de , , - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 12:14 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 12:24

Gigi Becali e convins că naționala României ar trebui să fie concepută cu căpitanul lui ca titular, numai că Florin Tănase a provocat demiterea de la FCSB a lui Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.

Olaru, Man, Coman și Tănase sunt fotbaliștii pe care Becali îi consideră indispensabili naționalei, prea buni ca să fie ignorați în selecție. Motivul acesta plus rezultatele slabe îl determină pe patronul de la FCSB să ceară să plece Rădoi: "Ai luat trei bătăi, ce mai aștepți? Te știam om demn!".

Măcar unul dintre jucătorii pe care i-a pomenit Gigi este interzis la națională, din cauza trecutului. Florin Tănase a fost omul care a provocat demiterea lui Nicolae Dică de la FCSB. Iar Dică este acum secundul lui Rădoi. Tănase avea un statut special, el discuta la telefon direct cu Becali și i-a transmis că Dică nu era un antrenor îndeajuns de bun. "Nici nu transpirăm în antrenamente!", avea să povestească Gigi că îi transmisese Tănase.

"Sper să marcați dublu fără mine!"

Dică a fost dat afară, iar acum e secundul lui Rădoi într-un staff care-l ignoră pe Tănase, nu-l convoacă niciodată. Căpitanul de la FCSB are un start de sezon foarte bun, cu cinci goluri în cinci meciuri din campionat, doar că realizările lui sunt bazate pe lovituri de la 11 metri. Cinci dintre cele mai recente unsprezece goluri ale lui Tănase au rezultat din penalty-uri.

Nicolae s-a enervat când a plecat de la FCSB și i-a pomenit pe fotbaliștii care îi suflau informații lui Becali: "Sper ca aceia care au vorbit cu patronul despre cât durau antrenamentele să marcheze dublu de acum încolo! Nu sunt dezamăgit, e greu să mulțumești 23 de jucători. Normal că unii se bucură când pleacă un antrenor!".

Tănase era, conform informațiilor despre relația lui cu Dică, unul dintre aceia mulțumiți că scăpaseră de "principalul" vechi. 

124 de meciuriși 36 de goluri a adunat Tănase la FCSB în campionat. În echipa națională a bifat numai trei selecții, toate în amicale, și nu a înscris niciun gol. De când e Rădoi selecționer, Tănase nu a prins nicio selecție

Totul despre Clinceni - FCSB:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man, dorit în Serie A! Ce sumă oferă italienii pentru vedeta de la FCSB

Anunț important la FCSB » Când revine Florinel Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
markksson
markksson  •  20 Octombrie 2020, 19:55
Postat de brotberuf pe 16 Octombrie 2020, 16:11

Toti sunt trisori, Messi si Ronaldo in capul listei. De ce sa nu ii dai mai multe sanse lui Tanase, care chiar are valoare peste Hagi Jr.

Asta-i buna, ai noroc ca Neymar nu citeste Gazeta Sporturilor, te-ar da in judecata pentru defaimare ... nimeni nu este peste el la trisat!

markksson
markksson  •  20 Octombrie 2020, 19:50

Tanase are un caracter care lasa mult de dorit. Lucru care se relfecta si in simularile alea gretoase si aerul sau superior. Nu are ce cauta la nationala pana nu se indreapta; as fi bucuros sa reuseasca, ca fotbal stie!

137729076992236
Conache Pavel  •  17 Octombrie 2020, 05:43

Daca nationala ar avea nevoie de "petarda " Florin Tanase ar insemna ca fotbalul romanesc e pe cale de disparitie.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează