FOTBAL  »  NATIONALA  »  DERBEDEII U19

Nicolae Stanciu a transformat cantonamentul "naţionalei" în bar de noapte: “Au băut patru sticle de vin în cameră”

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 23 iunie 2012 11:42

Preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, a dezvăluit, ieri la Radio GSP, că înainte cu două zile de plecarea spre Novi Sad căpitanul echipei a băgat pe şest băuturi alcoolice la Mogoşoaia spre a-şi cinsti colegii pentru împlinirea vîrstei de 19 ani.

Apar noi informaţii şocante în “cazul derbedeilor U19”, suspendaţi 6 luni şi un an pentru acte de indisciplină grave şi consum de alcool după “episodul Novi Sad”.

Preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, a dezvăluit ieri, la Radio GSP, încă un episod de indisciplină petrecut în cantonamentul lotului de juniori sub 19 ani înaintea turneului de Elită de la Novi Sad (25-30 mai).

“Cu două zile înaintea plecării în Serbia, de ziua lui, Nicuşor Stanciu, coleg de cameră cu Iancu, jucătorul nostru de la Viitorul, a adus patru sticle de vin în cantonament. Fără acordul antrenorilor. O greşeală de neconceput! S-au strîns vreo 10-15 băieţi şi au băut cîte un pahar fiecare. A fost suspendat doar Iancu. Nu spun asta pentru a fi sancţionat şi Stanciu. Vrem doar ca FRF să facă o anchetă adevărată”, a precizat oficialul constănţean. Mijlocaşul lui FC Vaslui este născut pe 7 mai 1993.

Tunurile pe "Kuki"
Gruparea lui Hagi l-a atacat frontal ieri pe directorul tehnic al FRF, Mihail Marian, acuzîndu-l într-un comunicat de presă că a întocmit după ureche raportul în baza căruia au fost suspendaţi patru juniori de la Viitorul!

“Considerăm că evenimentele prezentate de Mihail Marian în referatul său sînt lipsite de adevăr sau exagerate. Conducerea delegaţiei, Romulus Chihaia, Miodrag Belodedici, Ovidiu Stângă şi Ştefan Iovan, nu a sesizat evenimente deosebite în legătură cu  comportamentul jucătorilor la turneul de la Novi Sad, aşa cum reţine în referat directorul tehnic Mihail Marian, cu menţiunea că acesta nu a fost prezent în Serbia”, îşi apără Academia imaginea.

«În ceea ce-l priveşte, Stanciu nu a băgat şi nu a consumat alcool în cantonament fiindcă el nu bea»
Florin Manea, impresarul lui Nicolae Stanciu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
peryfery
peryfery  •  23 Iunie 2012, 21:35

auzi ma tu ce gandesti ca daca au baut cate un pahar de vin cu ocazia zilei de nastere gata au omorat pa cineva?ba parca zici ca erau la manastire si au facut cine stie ce pacat ,si esti nesimtit i-ai facut pa copiii aia derbedei e cam tendentios peste vreo doi ani ii cauti ,iti spun eu sunt talentati, si nu au pile ca tine ,tu chiar crezi ca au nevoie de nationala?ma faci sa rad.

dreamer123
dreamer123  •  23 Iunie 2012, 16:56

asa si ?

bymar3an
bymar3an  •  23 Iunie 2012, 16:43

Catiga bani de pariuri la concursurile ://www.fotbal24.net/forum Biletul zilei - 10 euro Pronosport - 20 euro Vezi toate concursurile aici ... ://www.fotbal24.net/forum

Vezi toate comentariile (26)
Comentează