FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

VIDEO Nicolae Stanciu are o rugăminte pentru fani: „Urmează cel mai important moment al campaniei!”

Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative, le-a mulțumit suporterilor și îi cheamă la stadion și marți, pentru ceea ce numește „cel mai important meci al campaniei”. +18   FOTO
Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative, le-a mulțumit suporterilor și îi cheamă la stadion și marți, pentru ceea ce numește „cel mai important meci al campaniei”.

Articol de , - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 00:07 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 01:06

România și Israel au remizat, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024. Nicolae Stanciu (30 de ani), căpitanul primei reprezentative, le-a mulțumit suporterilor și îi cheamă la stadion și marți, pentru ceea ce numește „cel mai important meci al campaniei”. 

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1 și liveTEXT pe GSP.ro)
Cum a fost surprins Răzvan Burleanu pe Arena Națională » Un minut mai târziu, tot stadionul a început să huiduie
România - Israel 1-1
Cum a fost surprins Răzvan Burleanu pe Arena Națională » Un minut mai târziu, tot stadionul a început să huiduie

VIDEO. Nicolae Stanciu, după România - Israel 1-1: „Urmează Kosovo, cel mai important meci”

„Ne-am retras involuntar, ei și-au creat mai multe șanse. Acest 1-1 ar trebui să ne mulțumească. Așa ne-a dus jocul, au început să vină spre poarta noastră, nu mai aveau nimic de pierdut. 

Am luat acel gol, acum trebuie să ne gândim la jocul cu Kosovo. A devenit cel mai important meci al campaniei, e obligatoriu să câștigăm dacă vrem să ne calificăm.

Trebuie să ne refacem foarte bine, a fost o încărcătură mare. Am alergat mult, am pus mult suflet. Din inimă aș vrea să le mulțumesc suporterilor români. Au fost extraordinari prin tot ce au făcut. Am umplut stadionul, le prezentăm scuze că nu am putut câștiga. Sper să vină și marți alături de noi, doar împreună ne putem îndeplini obiectivul.

Cred că se va juca până în ultima etapă calificarea. Nici Elveția nu a reușit să se desprindă decisiv. Suntem acolo. Sperăm să nu apară și Kosovo în calcule după meciul cu noi”, a spus Nicolae Stanciu la Prima TV. 

FOTO. Cele mai tari imagini de pe Arena Națională, în România - Israel

+14 FOTO

VIDEO. Atmosferă specială creată de 45.000 de spectatori pe Arena Națională

Programul României în preliminariile EURO 2024:

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveția 0-5 . Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-0
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel 1-2, Andorra – Elveția 1-2
  • 19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA 2-2, Belarus – Kosovo 2-1, Israel – Andorra 2-1
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus 0-0, ROMÂNIA – Israel 1-1, Kosovo – Elveția 2-2
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Primele două clasate se califică direct la turneul final din Germania. Alte trei locuri sunt stabilite prin intermediul play-off-ului din Liga Națiunilor.

Citește și alte știri despre România - Israel: 

Verdictul lui Marcel Pușcaș privind șansele României la Euro: „N-ar trebui să ne fie rușine dacă nu facem asta”
ROMÂNIA
Verdictul lui Marcel Pușcaș privind șansele României la Euro: „N-ar trebui să ne fie rușine dacă nu facem asta”
Pronosticul lui Dumitru Dragomir, înainte de România - Israel: „Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său, îmi cam stric total părerea despre el”
ROMÂNIA - ISRAEL
Pronosticul lui Dumitru Dragomir, înainte de România - Israel: „Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său, îmi cam stric total părerea despre el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
hanbalist
hanbalist  •  10 Septembrie 2023, 11:34

Bai baiatule, tu nu te gindesti decit la bani ,tu nu vii la nationala sa joci ci esti cu gindul sa nu te accidentezi mai bine stai acolo la arabi nu sa vii ca o vedeta si apoi sa ceri ajutorul publicului sa va sustina (ai vrut TRIBUNE PLINE) dar tu ce -ai facut pentru ei numai prostii mai mult ai gresit pase ai facut numai lucruri rele ca sa dovedesti cat de neutil esti si nu acum ci mai tot timpul.Acest meci a dovedit inca odata valoarea noastra, a fotbalului nostru.Impreuna cu tine mai sunt citiva care inca odata demonstreaza valoarea lor ca jucatori car nu ies in evidenta acolo unde joaca(cei care joaca)caci se intorc cu surle si trimbite in fotbalul de aici care este pastorit de un presedinte care a facut praf fotbalul si care se ruga sa nu mincam bataie ceea ce nu am fost departe.BURLEANU PLEACA ODATA si sa vina un om in primul rind competent(ceea ce tu nu esti si ai demonstrat de atitea ori).P.S. Apropo nu avem fata de EURO si ce valoare au Olaru,Puscas,Cicildau si altii care au plecat afara ca sa-si arate cit de buni sunt (echipele la care pleaca initial ii da imprumut pe unde apuca deoarece isi dau seama de teapa pe careau luat-o.VA MULTUMIM DRAGI TRICOLORI.AR FI TREBUIT SA IESIM SA SARBATORIM,AR TREBUI SA IESIM SA VA FELICITAM PENTRU BATAIA DE JOC DE CARE ATI DAT DOVADA.SA VINA LA NATIONALA CINE MERITA SI CARE VIN CU SUFLETUL NU CU BATAIA DE JOC.ASTEPTAM RASPUNSURILE FRF SI CU DEMISIA CELR DE ACOLO,OARE CITE PRELIMINARII MAI TREBUIE SA PIERDEM.

sorine
sorine  •  10 Septembrie 2023, 10:30

Daca am ajuns sa tremuram in fata kosovarilor,si sa spunem ca acest meci este cel mai important din istoria calificarii,atunci nu avem ce cauta pe teren. Suntem anemici. Daca Israelul a ajuns sa-si bata joc de noi,aici in România,atunci suntem de locul 100,la egalitate cu Pakistan ,Tailanda si Philipine! Apropo,dle Stanciu ce jucator esti dumneata? Esti in teorie un mijlocas ofensiv de creatie? Scuze,nu am vazut sa faci ceva la mijlocul terenului,in afara de mingi pierdute si pase la adversar. Creezi numai jocul adversarilor! Odata ai fost un jucator cu mare viitor,Prodanca ti-a mâncat cariera. Ai castigat bani,dar nu si glorie. Esti un ratat,ca alte sute de jucatori români,pe care nu ii intereseaza fotbalul si performantele,ci banii de la turci si arabi. Mi-e scârba de voi!

sughibughi
sughibughi  •  10 Septembrie 2023, 08:38

fara Stanciu echipa joaca mai bine

Vezi toate comentariile (8)
Comentează