FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Nicolae Stanciu: „I-am felicitat pe cei despre care se spunea că nu dau totul. Astăzi am arătat într-adevăr ca o echipă”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 00:10 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 08:55

Nicolae Stanciu, 27 de ani, a comentat succesul extraordinar al României pe terenul Austriei, 3-2. Stanciu spune că echipa națională va aborda la victorie meciurile cruciale din viitor. 

„A fost o descătușare a noastră, după eșecul cu Irlanda, fiindcă așa vreau să numesc acel egal. E doar începutul lui Mister la națională, sper să nu mă hazardez, dar mai avem mult de muncă pentru a fi unde dorim. Sincer, mă așteptam să câștigăm primul meci cu Irlanda, dar nu s-a întâmplat și a fost o mare dezamăgire pentru noi. Am jucat la victorie, asta am pregătit, nu am venit să ne apărăm în Austria. S-a văzut fiindcă am marcat în minutul 3. 

Era normal ca ei să reacționeze, au jucători în Bundesliga, era normal ca uneori să ne retragem. Una peste alta, am luat cele 3 puncte și suntem pe primul loc în grupă. Astăzi am arătat într-adevăr ca o echipă, i-am felicitat și pe Denis (nr. Alibec), și pe Alex (nr. Maxim) despre care se spunea că nu dau totul pentru echipă. S-a văzut că am fost o echipă”, a explicat Stanciu la microfonul Pro TV. 

+45 FOTO

Citește și alte știri din Austria-România:

Cealaltă Românie » Geambașu: „Este reconfortant să îți vezi naționala jucând altfel decât ai fost obișnuit o viață”

Marius Șumudică, dat pe spate de Mirel Rădoi: „Nu mă așteptam la așa ceva! Va deveni un mare antrenor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
vladutz13
vladutz13  •  08 Septembrie 2020, 10:21

Chestia este ca tocmai el nu a dat cam tot ce poate... e capabil de mult mai mult si normal ar fi ca el sa fie coordonatorul Nationalei pentru urmatorii 5 ani. Sper sa se revanseze cu Islanda.

ctbilu
ctbilu  •  08 Septembrie 2020, 09:23

Golul 2, minge ajunsa cu noroc la Grigore Golul 3 o deviere din piciorul aparatorului altfel nu stiu unde se ducea acea minge. O victorie care nu a impresionat decat pe naivi.

badie
badie  •  08 Septembrie 2020, 08:59
Postat de Dragne Daniel Dan pe 08 Septembrie 2020, 08:32

Ești un afon Stanciule cu toții sunteți niște epave sa vedem cu Islanda cu Austria acasă cu Norvegia gata sa umflat tarata în tine ca ia-ți prins pe aia pe contraatac sa va vedem în continuare Epaverlor ce sunteți

Mai scapa si cate o *** agramata pe net, nu ai ce-i face

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează