FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN 2-0

Nicolae Stanciu, clinciuri cu suporterii după meci » „Tricolorii”, huiduiți: „Rușine să vă fie” + reacția fotbalistului

Nicușor Stanciu / Captură digisport.ro +42   FOTO
Nicușor Stanciu / Captură digisport.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 09:03 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 09:40

Câțiva fani ai naționalei, reveniți la un meci al „tricolorilor” pentru prima oară din noiembrie 2019 încoace, au rămas cu un gust amar la finalul partidei România - Liechtenstein 2-0. Motivul? Mulți dintre fotbaliștii primei reprezentative nu au stat la fotografii și autografe, temându-se de COVID-19.

În timp ce se aflau în drum către autocar, jucătorii au refuzat să interacționeze cu fanii care-și doreau o amintire de la favoriții lor. Atitudinea „tricolorilor” i-a deranjat pe fani, iar aceștia au recurs chiar la huiduieli.

«Stanciu, suntem cu copiii!», «Am venit pentru copii», «Copiii ăștia așteaptă de o oră!», «Nu am venit pentru mine», «Ați primit ordin de undeva să nu stați de vorbă cu noi?», au fost câteva dintre reacțiile suporterilor. 

„Voi înțelegeți? Nu mai jucăm dacă mai iese cineva pozitiv. Înțelegeți?”, a reacționat Stanciu, vizibil iritat, conform digisport.ro. Săptămâna trecută, Dorin Rotariu a aflat că are COVID-19 și a părăsit lotul primei reprezentative. 

Ianis Hagi a făcut fericit un copil din tribunele Arenei Naționale

Au existat și momente mai puțin tensionate. În timpul partidei cu Liechtenstein, Ianis Hagi a făcut un tânăr suporter fericit, după ce i-a dăruit tricoul său de joc.

Schimbat în minutul 79 de pe teren, Ianis Hagi i-a dăruit tricoul său de joc unui copil aflat în tribunele Arenei Naționale. Puștiul avea o bucată de carton pe care scrisese: „Ianis, îmi dai tricoul te rog?”.

Ianis a vorbit la final despre cadoul pe care i l-a făcut tânărului suporter, dar și despre cât de important a fost să joace din nou pe Arena Națională cu fani în tribune.

„Știu cum e, mai ales când ești copil. Am avut norocul să-l am pe tata și să fiu pe stadioanele pe care mi le-am dorit și să am tricouri sau o pereche de ghete de la jucători mari. Iubesc să joc cu fani în tribune, acasă sau în deplasare și asta i-a lipsit naționalei” a declarat Ianis la finalul partidei.

FOTO Imagini spectaculoase din România - Liechtenstein 2-0

+38 FOTO

VIDEO Ianis Hagi a făcut fericit un copil din tribunele Arenei Naționale

Citește și alte știri despre naționala României:

Modești cu Liechtenstein: 6 „tricolori” de nota 5 + cine a impresionat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  06 Septembrie 2021, 19:52

*** stanciu le-a făcut un bine suporterilor!Prostia lui ar putea fi contagioasă!Du-te la palat,stai bot *** cu ciobănică si mm -nu-i nici o problemă!Va puteti molipsi unul de la altul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  06 Septembrie 2021, 17:38
Postat de steaua_adevarata pe 06 Septembrie 2021, 13:00

Vezi ca sar conspirationistii gigisti pe tine ca nu exista virus, ca vaccinul contine cip 5g, ca madam diana s presedinte.

Probabil voi fi amenințat că îmi vor crește și solzi! E târziu! Sunt vaccinat din februarie și încă mă simt foarte bine

carol_k
carol_k  •  06 Septembrie 2021, 15:10

Au intrat cefele late pe stadion, se vede, atmosfera otravita. Hai cu restrictiile, era mai bine.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează