FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUGESTIE

Nicolae Stanciu îi face tactica lui Mirel Rădoi: „Ianis nu poate juca acolo în 4-4-2, eu pot”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 21:50

Nicolae Stanciu (27 de ani) consideră că poate să joace în naționala României alături de Ianis Hagi (21 de ani). 

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a fost impresionat de forma lui Nicolae Stanciu de la reluarea campionatului în Cehia, dar a precizat că staff-ul „tricolorilor” încă studiază pe ce post ar putea da randamentul maxim fostul fotbalist al lui FCSB. 

Mijlocașul Spartei Praga l-a ascultat pe Dică și a oferit sfaturi prin care el și Ianis Hagi se pot afla pe teren în același timp. 

Nicolae Stanciu, sfaturi pentru Rădoi

„Eu cred că suntem doi jucători complet diferiţi, chiar dacă amândurora ne place să dăm pase finale sau să batem lovituri libere. Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot. Sigur am putea să fim amândoi pe teren. Am jucat la naţională ultimele meciuri în 4-4-2 ca mijlocaş central, el nu poate juca poziţia aia, deci sigur am putea să fim amândoi pe teren. 

Sunt convins că dacă ar juca număr 10 şi eu mijlocaş central, i-aş pasa mult între linii, pentru că ştiu cum e să fii în poziţia asta. Eu cred că ne-am înţelege, dar nu depinde doar de noi”, a declarat Nicolae Stanciu la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Ianis Hagi, pasă de gol pentru Gică Hagi într-un meci senzațional - Cei doi au fost colegi de echipă în FIFA

Citește și alte știri despre Stanciu și Ianis:

În cine își pune mari speranțe staff-ul lui Rădoi: „Trebuie să îi punem în valoare calitățile cât mai bine”

Veste proastă pentru Ianis Hagi! Rangers e cel mai afectat club din Europa: „Nu are rezerve de bani cash! O situație critică"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  01 Iunie 2020, 08:01

Ianis,prințul cel umflat de presă,poate să joace și pe banca de rezerve.Sunt convins că dacă acest băiat nu purta numele Hagi,astăzi era un jucător de fotbal la o modestă echipă ďin divizia A,cu indulgență spun asta.

nealiniatul
nealiniatul  •  01 Iunie 2020, 04:10

Dar de ce sa nu jucam un 4-3-2-1, sau 4-5-1 frumos si combinativ si cu Stanciu si cu Hagi pe teren? Il mai ai pe Mitrita, pe Coman si pe Man. Sa jucam fotbal frumos cu tupeu, ca tot doua picioare au si adversarii. Sa nu mai sarim sa ii desfiintam pe jucatori cind pierd, dimpotriva, sa ii incurajam.

vishnu
vishnu  •  01 Iunie 2020, 03:50
Postat de clarvazatorul pe 01 Iunie 2020, 02:19

Stanciu nu poate in banda stanga, bine ca a plecat Contra! Stanciu la cum joaca pentru Slavia, chiar si in Europa, o sa ajunga la o echipa gen Lazio si va fi si titular. Trebuie sa fie liderul generatiei. IANIS HAGI poate juca in dreapta ca la Rangers! Oricum acum avem multe optiuni in spatele unui varf: Coman (Mitrita) - Stanciu - Ianis Hagi (Man). Poate si Mihaila si Olaru in viitor. Sa vezi cand cresc astia... Eu personal l-as forta cel putin pe Coman, Coman si Man vor creste mult in urmatoarele luni, o sa vedeti! La FCSB problema a fost ca erau lipsiti de experienta si e nevoie de rabdare.

Problema lor e ca la FCSB sunt lipsiti de antrenor. Daca mai stagneaza 1-2 ani or sa moara sperante.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close