FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TRINIDAD TOBAGO

Nimeni de la Steaua! » Piţurcă pregăteşte amicalul cu Trinidad Tobago cu surprizele sezonului în Liga 1

Srdjan Luchin e singurul dinamovist de la națională
Srdjan Luchin e singurul dinamovist de la națională

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 00:19

România va întîlni Trinidad Tobago marţi, de la ora 20:45, iar partida amicală se va juca pe Naţional Arena. FRF anunţat lotul pentru acest amical aseară, după terminarea ultimelor meciuri din etapa 34 a Ligii 1 (minus Bistriţa - Chiajna, suspendat din cauza ploii, care se va juca vineri la prînz).

Piţurcă nu a chemat nici un stelist pentru acest meci, iar lista convocaţilor este următoarea:

Portari: Bogdan Ionuţ Lobonţ (AS Roma) şi Silviu Lung jr. (AFC Astra)

Fundaşi: Alexandru Măţel (AFC Astra), Srgian Luchin (FC Dinamo Bucureşti), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Marius Valerică Găman (AFC Astra), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Răzvan Raţ-Dincă (West Ham United) şi Alexandru Vlad (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu)

Mijlocaşi: Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Aurelian Chiţu (FC Viitorul Constanţa), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Dan Nicolae Nistor (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu), Ovidiu Ştefan Hoban (FC Petrolul Ploieşti), Nicolae Grigore (FC Rapid Bucureşti), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart) şi Adrian Marius Stoian (Chievo)

Atacanţi: Gheorghe Teodor Grozav (FC Petrolul Ploieşti), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu) şi Ciprian Andrei Marica (FC Schalke)

Jucătorii convocaţi se vor prezenta vineri la Mogoşoaia, la ora 13. Federaţia a pus în vînzare şi biletele pentru acest amical pe 29 mai. Tichetele se pot cumpăra pînă în ziua meciului, între orele 11 şi 20, iar preţurile sunt următoarele:

VIP 1: 400 lei (cu hospitality)
VIP 2: 250 lei (cu hospitality)
TRIBUNA 2 EST: 40 lei
PELUZA 1 NORD: 20 lei
PELUZA 2 SUD: 20 lei
FAMILIILE (la Peluza 1 Nord): 15 lei
PENSIONARII (la Peluza 2 Sud): 10 lei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
dumitruselena
dumitruselena  •  02 Iunie 2013, 10:47
Postat de sslr pe 31 Mai 2013, 11:12

poate dai banii pt luchin... problema frustratilor e cu fostii stelisti! grozav nu are nici o treaba cu sportul, nu joaca si e chemat, in mom ce stancu e titular la echipa de club. asta e durerea cat despre lobont, a prins multe meciuri in retur in Serie A(titular in finala cupei), da cand iti dai cu parerea urmarind doar real si barca...

nationala a ajuns un obiect de gluma pentru noi .asta meritam .ar trebui sa nu mearga nimeni pe stadion

olyilie
olyilie  •  31 Mai 2013, 13:27

eu nu inteleg de ce vrea sa para prost acest 666??!! de ce se continua cu grozav , gaman , lobont , goian , stancu ,mutu??? unde e deac ??!!???!!, keseru?!,budescu de ce nu???? sau chiar batin care confirma cam peste tot unde merge! si oricum stelistii sunt campionii de vreo 1 luna! putea sa ii cheme si pe ei..nu conteaza ca jucam cu africanii astia..puteam jucat si cu malta pentru ca nationala e nationala..de 2-3 ori pe an iti canta imnul tarii! sa vina Dan Petrescu , Grigoras sau Mircea Lucescu ar fii singurii care ar califica nationala la un turneu final fara probleme!

sslr
sslr  •  31 Mai 2013, 11:12
Postat de andreiasdf pe 31 Mai 2013, 10:24

nu merita alde Stancu sau alde Goian sa dau 20 de lei sa ii vad pe stadion. Pana cand nu va face o selectie buna nu voi mai mege la nici un meci

poate dai banii pt luchin... problema frustratilor e cu fostii stelisti! grozav nu are nici o treaba cu sportul, nu joaca si e chemat, in mom ce stancu e titular la echipa de club. asta e durerea cat despre lobont, a prins multe meciuri in retur in Serie A(titular in finala cupei), da cand iti dai cu parerea urmarind doar real si barca...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează