FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1

Noi detalii despre scandalul de la „națională”! De ce a fost scos din lot Alexandru Mitriță: un om important din FRF a spus tot

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 09:30

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a explicat decizia selecționerului de a-l lăsa pe Alexandru Mitriță (24 de ani) în afara lotului pentru meciul cu Insulele Feroe (4-1). 

"Nu a recepţionat corect ceea ce s-a întâmplat. Eu cred că el e conştient că a făcut o repriză slabă acolo (n.r. în Suedia). Cifrele întăresc lucrul ăsta. A căzut. Deci, după repriza aia, văzând cum a jucat...

Aşa l-am recepţionat eu de pe marginea terenului. După acel meci l-am văzut cu capul plecat, fără implicare în antrenament, ca şi cum toate lucrurile s-ar fi dus după primele 45 de minute.

Eu pe el îl consider în continuare un jucător tânăr, un jucător pe care l-am văzut de la 16-17 ani la loturile naţionale şi de care am fost foarte apropiat. Dar eu cred că el greşeşte sau are oameni în jurul lui care nu îi dau sfaturi corecte.

Nu aşa se rezolvă lucrurile. Dacă ai avut un joc slab, să cazi într-o zonă de asta, în care trei zile să te antrenezi cu altă viteză faţă de ceilalţi...", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

Criză e, soluții nu prea » 9 variante în 16 meciuri în apărarea naționalei României!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
336378437189884
Malus Dacus  •  28 Martie 2019, 18:22

...Mitrita e pus pe bara de paparudele mopului. Sunt ofticati ca asta e pe val in USA, in timp ce ei o ard pe la camile sau la echipe de mana a patra din Europa. E simplu sa-si bata joc de el in timpul unui meci: nu i-o dau sau i-o dau lunga. Contra e doar papagal stropi la gura...

104343947122875
Anton Pan  •  28 Martie 2019, 17:51

Vochin inca o figura trista din cohorta stransa la curtea burleanului impostor, in cautarea de avantaje, putere, influenta. Un fost ziarist bun devenit *** al unui individ fara scrupule, perfid, mincinos, razbuntaor, adica profilul perfect al unui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  28 Martie 2019, 16:04
Postat de alexandru.popescu pe 28 Martie 2019, 13:02

Ce legatura are sau a avut vreodata Mitrita cu fotbalul??? Sunt doar doi postaci olteni care il ridica in slavi de dimineata pana seara (nu e un secret, cei doi postaci sunt eugen pan si obositorul feudal). Mitrita se crede mare fotbalist in America, dar cum se intoarce in Europa, redevine nulitatea care este in realitate.

Mitrita are mai multa legatura cu circul decat cu fotbalul. Peste ocean marea majoritate a fotbalistilor fac atat faza de atac cat si cea de aparare si il suplinesc pe Mitrita care doarme in banda si acolo. Si oricum, sezonul MLS abia a inceput, eu prevad ca Mitrita nu se va adapta si va reveni la Craiova dupa un sezon. Sper sa ma insel si sa devina Mitrita un mare fotbalist, sa vina si sa dea zeci de goluri la nationala, sa ne califice la campionate europene si mondiale, dar nu cred ca va fi cazul.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează