FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Noi înregistrări spectaculoase din ședința secretă a FRF // Episodul 17 » "Un țigan obosit i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 24 aprilie 2018 09:00

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Episodul 17 » "Viceprimarul i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu"

Reprezentant al cluburilor de L3 și conducător la Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, fostul atacant al Rapidului și al Astrei, povestește un moment inedit.

Spune că viceprimarul ALDE al orașului Sebeș, Adrian Bogdan, pe care îl numește "țigan obosit", i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!

BURLEANU: Mihai? Alba?

DĂSCĂLESCU: Am probleme doar cu ăla, cu Cugirul (Liga 3).

BURLEANU: Cugirul în continuare?

DĂSCĂLESCU: Da. Am crezut c-am rezolvat-o, dar a fost undeva... Pahone (n.r. președinte Metalurgistul) cred că e de vină... a fost undeva și a mâncat căcat urât și atuncea numai...

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: În rest, e OK! M-a ajutat și politicul. La ce m-a ajutat? Mi-a transmis că nu se implică. În schimb, am avut probleme cu ăștia de la LPS Sebeș. De ce? Viceprimarul de la Sebeș a pus o presiune foarte mare, să jure pe Biblie și prostii din astea.

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: Un țigan obosit. Bogdan (Adrian Bogdan, ALDE) îl cheamă. În rest, n-au fost intervenții. E bine!

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru celelalte episoade ale înregistrărilor de la ședința secretă FRF, făcută pentru a pune la cale toate detaliile în vederea alegerilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Aprilie 2018, 10:25

Ce înseamnă pentru tine "n-au făcut nimic"? Eu zic că au făcut mai toți câte ceva, cât a putut sau s-a priceput fiecare. Unii au antrenat, sau antrenează, alții au făcut parte din conducerile cluburilor sau ale federației. Hagi și Popescu au investit, dar asta nu înseamnă că ăilalți n-au făcut nimic. Ce-ai fi vrut? Să-și bage toți agoniseala de-o viață într-un sistem care să le-o toace, un sistem care agreează conducători parașutați din zone obscure? Aș vrea să-i văd pe toți criticii ăștia virulenți investindu-și bănuții proprii în fotbalul românesc prăpădit. N-ar face-o, dar pretenții când e vorba despre alții- cu duiumul!

319671251790728
Cezar Petru  •  24 Aprilie 2018, 09:50

#stoichkov10 Sunt multi frustrati pe aici, pe la GSP, suparati ca nu a castigat Lupescu. Adevarul este Lupescu prea s-a bazat pe faptul ca este de ajuns ca e din generatia de aur. De fapt, afara de Hagi, restul din ace generatie nu au facut nicim ptr fotbalul romanesc dupa ce s-au retras din activitate. Toti dau din gura, isi proclama o glorie de mult trecuta fara sa vada ca in fotbalul actual nu conteaza ce ai facut, conteaza ce faci acum. Toti marii antrenori au fost schimbati cand nu au mai avut rezultate!

stoichkov10
stoichkov10  •  24 Aprilie 2018, 09:25

Eu chiar nu vad ce folos au aceste articole. A castigat B. mergeti mai departe. Chiar nu mai sunt alte subiecte decit cine a votat unu din liga3?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează