FOTBAL  »  NATIONALA  »  CUM A CÂȘTIGAT BURLEANU

Noi înregistrări spectaculoase din ședința secretă a FRF // Episodul 18 » Ce s-a întâmplat în fieful lui Dragnea: "Știm cine a intervenit?"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 24 aprilie 2018 10:00

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Episodul 18 » "La Alexandria au băgat-o consilierii pe directoare în ședință"

Cătălin Cighir povestește cum politicul o trimite pe directoarea de la CSS Alexandria, Costina Piperea, să voteze cu Lupescu, după presiuni din partea administrației locale din fieful lui Liviu Dragnea.

CIGHIR: La fel, a fost o discuție foarte aprinsă astăzi, domnul secretar general știe, lupta de la Alexandria. 

BURLEANU: A rămas Babadag (n.r. referent zonal FRF) până la urmă?

CIGHIR: Nu! Vine directoarea. Dar Babadag a spus că vine și el. 

BURLEANU: Foarte bine. 

CIGHIR: Să vedem. El m-a întrebat dacă are siguranță, că vine el dacă a trimis până vineri, adică intră în sală?

BURLEANU: Dar știm cine a intervenit cumva acolo?

CIGHIR: A avut Consiliu de Administrație și știm că în Consiliul de Administrație au venit doi consilieri locali și un reprezentant al primarului care au pus presiune pe directoare și a votat să se ducă ea.

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru celelalte episoade ale înregistrărilor de la ședința secretă FRF, făcută pentru a pune la cale toate detaliile în vederea alegerilor!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 Aprilie 2018, 10:38

nu fiti caraghiosi ,daca era ceva Tolontan ar fi stiut primul

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Aprilie 2018, 10:27

Afirmația cu privire la sursa (cum că ar fi un insider apropiat lui Burleanu ) e vrajala mai băieți . Ați început să umblați cu prostii

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Aprilie 2018, 10:23
Postat de hristac pe 24 Aprilie 2018, 10:12

asa ca fapt divers ! a jucat vreunul din fotografiile de mai sus, fotbal ? nu ca ar fi important dar macar sa stim si noi *** cine sunt de unde vin,ce tangente au cu sportul asta.

Da ma este important ce dracu. Ca sa cauti sponsori trebuie sa fi dat cu piciorul in minge. Ca sa te asiguri ca banii sunt directionati catre centrele de copii si juniori nu catre ceasuri scumpe si prime de NECALIFICARE trebuie sa fi jucat fotbal. Ca sa fii medicul echipei nationale, nu este asa, trebuie sa-ti faci firma si sa-ti treci toate medicamentele prin ea. Ca sa asculti si rezolvi toate probleme echipelor de fotbal trebuie sa fi jucat fotbal. Pentru toate cele de mai sus nu ai nevoie sa fi jucat FOTBAL. Trebuie sa fii un bun MANAGER !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează