FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Gică Popescu critică alegerile lui Cosmin Contra: „Aceiași jucători care nu au rezultate!” » Cere 3 titulari

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 12:15

Fostul mare internațional Gică Popescu a analizat prestația României în egalul cu Norvegia, 2-2, și a criticat deciziile luate de selecționerul Cosmin Contra în alcătuirea echipei de start.

Contra mizează pe aceiaşi jucători care vin de ani de zile la echipa naţională şi au aceleaşi rezultate. Adică nu au rezultate! Îmi pare rău că nu a avut curaj să joace cu o echipă mult mai ofensivă. Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă!

Încercăm de atât timp cu aceiași jucători şi nu avem rezultate. Oare nu trebuie să le dăm încredere celor care au dovedit în ultimele 30 de minute că sunt viitorul echipei naţionalei?

Ştiu ce jucători avem şi sunt optimist pentru că echipa naţională are o perspectivă extraordinară. Sunt foarte mulţi jucători din echipa de tineret, care, având în vedere primele 60 de minute din Norvegia, cred că ar putea fi titulari. Tudor Băluţă, Dennis Man şi Ianis Hagi pot juca fără probleme în echipa naţională.

Contra a mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa”, a declarat noul președinte al Viitorului, Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

„Gicu Grozav a făcut un meci foarte slab. Cred că nu se aştepta nimeni să îl vedem în echipa de start. Fiecare antrenor are nişte opţiuni pe care merge. Contra a mers pe mâna lui Grozav și pe mâna lui Anton”Gicu Popescu

Citește și:

Cosmin Contra schimbă jumătate din echipă! 6 jucători noi așteptați în primul „11” cu Malta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
adriann_
adriann_  •  08 Iunie 2019, 20:51
Postat de adriann_ pe 08 Iunie 2019, 18:28

Primul nume pe care trebuia sa-l spuna Gica Popescu era Maxim, dar na, de pe urma lui nu mai e nimic de mancat, omul joaca in Germania si e impresariat de SEG. Rusine mai Baciule, mi-a parut rau cand te-au bagat securistii la puscarie dar vad ca nu te poti lepada de naravurile invatate de la fratii becali...

Si inca o chestie, in curand n-o sa mai fie comisioane de luat si transferuri banoase de facut, daca pe selectii de genul "galantar" ne scufundam definitiv cu Nationala in urna a patra valorica.

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  08 Iunie 2019, 20:24

Are dreptate! Contra e marioneta clanului mafiot becali! Jucând cu o apărare expirată, cu fotbalişti gen Grozav, Maxim sau Stanciu, complet ieşiți din formă, nu vom avea nici o pretenție la calificare. Păcat, fiindcă totuşi avem jucători tineri valoroşi! De-mi-sia!

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  08 Iunie 2019, 20:21

Popescule de ce dai sfaturi altora,intr-un domeniu de care ai fugit ca dracul de tamaie? Ai activat ca antrenor ? Nu.Activeaza intai obtine rezultate si apoi ai ceva de spus.Toata lumea a vazut cine a gresit si cine nu,sau cine a jucat mai bine si cine mai rau,dar nu trebuie sa sarim pe omul ala care incearca sa faca din *** bici.Ti-a dat tie Contra vreun sfat cand te-ai inhaitat cu fratii Becali si ai ajuns une nu trebuia ? Nu.Atunci de ce nu taci.Vorbeste despre altii comparand performantele tale cu ale lor ,doar in domeniile unde ai obtinut tu performante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează