FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN OSLO

NORVEGIA - ROMÂNIA // VIDEO+FOTO Orășelul de la Ullevaal Stadion » Am vizitat arena pe care se va juca meciul: e un adevărat complex comercial!

Așa arată Ullevaal Stadion de la depărtare +3   FOTO
Așa arată Ullevaal Stadion de la depărtare

Articol de , - Publicat joi, 06 iunie 2019 19:03

NORVEGIA - ROMÂNIA. Arena pe care „tricolorii” vor juca vineri este un adevărat complex comercial situat în Oslo. Aici poți găsi tot ce ai nevoie, de la mâncare până la haine și medicamente. 

  • România va juca pe 7 iunie la Oslo, contra Norvegiei, în Grup F a preliminariilor EURO 2020. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV, de la ora 21:45

Românii care vor fi prezenți pe Ullevaal Stadion să se aștepte la un aer de mall, pentru că așa arată cel mai mare stadion din Norvegia, cu o capacitate de 28.000 de locuri. La parterul arenei sunt deschise spații comerciale în care găsești de la aparate de tuns iarba la frizerie, sală de forță, supermarket, magazine de haine, fast-food-uri, farmacii, gift-shopuri și absolut orice îți mai poate trece prin cap. 

 

„Cum adică bilete la stadion?”

Și totuși, e ceva ce nu poți găsi în preajma stadionului. Bilete la meci!!! Întrebați, norvegienii au răspuns uimiți: „Cum adică bilete la stadion? Vreți să cumpărați fizic, de aici? Noi, toți, le luăm online. Doar în ultima zi e posibil să fie deschisă o casă la stadion, dar doar dacă nu se vând toate biletele până atunci”. 

Până ieri se dăduseră 17.000 de bilete, iar norvegienii spun că se așteaptă la peste 20.000 de spectatori pentru meciul cu România. Fanii români au la dispoziție 2.200 de bilete, dintre care până ieri se vânduseră 700. Totuși, pe paginile de socializare ale comunităților de români, se vorbește că vor veni la stadion din toată Norvegia în jur de 1.500 de români.

Cine dorește să îi cumpere iubitei flori o poate face de la stadion +4 FOTO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează