FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 2-0

Note GSP » Gicu a fost grozav cu Turcia, dar nu toți au impresionat! Ce jucători ai României nu s-au ridicat la nivelul colegilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 08:46

România a câștigat joi seară amicalul cu Turcia, 2-0, grație dublei reușite de Gicu Grozav.

Jocul elevilor lui Cosmin Contra a fost unul excelent, iar tricolorii au dominat partida încă de la început. În plus, România a avut un joc spectaculos, cu multe faze care au încântat publicul de la Cluj.

Cei mai buni jucători români au fost Gicu Grozav, marcatorul golurilor, și Constantin Budescu, cel care a făcut mai multe faze încântătoare. Ambii au fost notați cu 8 de Gazeta Sporturilior.

Aproape întreaga echipă a evoluat foarte bine, singurii care nu s-au ridicat la nivelul colegilor au fost Bălașa, Chiricheș, Stanciu, Deac, Bicfalvi, Andone și Torje. Aceștia au jucat mai slab și au primit nota 6.

Selecționerul României, Cosmin Contra, a luat nota 8, în timp ce antrenorul turcilor, Mircea Lucescu, a primit 5.

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  10 Noiembrie 2017, 20:15

Torje a fost cel mai slab dintre toți, mă mir că se insistă încontinuare cu selecționarea acestui jucător foarte slab, aruncat ca pe o măsea stricată de toate echipele care și-au luat țeapă cu piticul, practic el frânează jocul când are mingea, nu mai spun că din două mingi pe una o face cadou adversarilor pentru că nu știe să facă un dribling elementar !!! o muscă fără cap în toate meciurile jucate pentru națională !

mosvasile
mosvasile  •  10 Noiembrie 2017, 17:54

Iaauzi ! Andone cica a jucat prost ! Pai atunci cum se face dragi fcsb-isti de serviciu,ca fix dupa ce a intrat Andone,nationala Romaniei a lasat "lalaiala" si a inceput sa joace ofensiv,destabilizand apararea echipei Turciei !

fangigi
fangigi  •  10 Noiembrie 2017, 17:08
Postat de andrei.f pe 10 Noiembrie 2017, 11:35

De departe, cel mai bun jucător a fost Budescu, nu e cel mai bun jucător , automat, cel care dă mai multe goluri !

Budescu a luat 8 de la cei care pana anul trecut il faceau dolofan si sarmaluta, numai pt ca este de la fcsb! In afara de cateva jonglerii ieftine si niste centrari hilare nu a ajutat cu nimic echipa! Deja gigistii vad ca il compara cu Dobrin, Hagi!:)))Asta e fotbalul ce il meritam!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează