NATIONALA  ·  CAMPIONATUL MONDIAL 2030

Nu e glumă! Miniștrii Sportului din România, Serbia, Bulgaria și Grecia s-au întâlnit la Belgrad pentru a discuta candidatura comună pentru Mondialul din 2030

Constantin Bogdan Matei, stânga, și omologii săi
Constantin Bogdan Matei, stânga, și omologii săi

Articol de - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 15:15

La început totul părea o glumă, o utopie, dar ideea candidaturii "Balcanilor uniți" pentru organizarea Mondialului din 2030 se menține.

Vineri, miniștrii Sportului din România (Constantin Bogdan Matei), Serbia și Bulgaria, plus secretarul de stat din Ministerul grec al Culturii și Sportului, s-au întâlnit la Belgrad pentru a discuta acest proiect.

"Ar aduce beneficii uriașe țărilor noastre", a afirmat Vanja Udovicici, reprezentantul sârb, pentru Sportski žurnal. "Ne asumăm o imensă provocare. Vrem să intrăm în competiție cu cele mai mari țări ale lumii încercând să atragem Mondialul în regiunea noastră".

Dacă "Balcanii uniți" vor candida, șansele de a obține organizarea CM 2030 sunt minime. Până acum, sunt oficial trei candidaturi: Anglia, Argentina/Uruguay și Maroc/Algeria/Tunisia.

"La reuniune am căzut de acord asupra primilor pași și am arătat toți hotărârea de a merge până la capăt. Vom face totul pentru a câștiga. Știm însă că va fi extrem de dificil"
Vanja Udovicici, ministrul sârb al SportuluiLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (9)
mioriticul  •  25 Noiembrie 2018, 11:46
Postat de caminero pe 24 Noiembrie 2018, 23:09

Țopescu a dispărut undeva după 82-83, pentru că făcuse referire la posibilitatea ca jucătorii români să evolueze la cluburi profesioniste în străinătate.

A fost suspendat si in 76. Dar a inceput sa se raspindeasca zvonul ca ar fi fugit in America. Asa ca l-au readus rapid

Ion-Nelu Nistor  •  25 Noiembrie 2018, 08:32

Ce ierburi ati fumat, bai ministrilor?

caminero  •  24 Noiembrie 2018, 23:09
Postat de mioriticul pe 24 Noiembrie 2018, 17:56

Hehe, odinioara, pe vremurile ceausiste, Cristian Topescu disparuse brusc de pe TV. Se zucea ca era din cauza unui comentariu de la JO de la Montreal (1976). Anume ca asa ceva - si nu se referea anume la JO ci si la infrastructura, organizare, stadioane, etc. - nu v-om avea in RO nici peste 50 de ani. Mai avem 8 ani sa vedem daca a avut dreptate sau nu. Eu unul cred insa ca n-o s-o avem nici peste alti 50 de ani ... deci asta cu 2030 e chiar gluma. Proasta. De risu‘ plinsu‘

Țopescu a dispărut undeva după 82-83, pentru că făcuse referire la posibilitatea ca jucătorii români să evolueze la cluburi profesioniste în străinătate.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1