FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nu e nici "Xavi", nici "Pirlo" » Porecla lui Răzvan Marin: "Să vă spun un secret"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 20:13

Răzvan Marin (20 de ani) a avut un debut excelent la naționala României, în care a reușit un gol și o pasă decisivă cu Armenia, scor 5-0, și oamenii din fotbal i-au atribuit deja porecle precum "Xavi" sau "Pirlo".

Petre Marin, tatăl noii senzații a fotbalului românesc, spune însă că porecla fiului său e alta.

"Răzvan nu trebuie să fie « Xavi», « Pirlo» sau mai știu eu cine, el trebuie să fie Răzvan Marin, un băiat care muncește mult pentru a obține ce-și dorește. Să vă spun un secret, eu îi zic « Ronaldinho» de când era mic îi zic așa, avea o freză care semăna cu a brazilianului", a declarat Petre Marin la Digisport.

Fostul fotbalist al Stelei spune însă că Răzvan încă nu și-a asigurat un loc de titular în naționala lui Daum: "El trebuie să demonstreze cu fiecare minut pe care-l petrece la echipa națională că poate să devină un jucător important pentru fotbalul românesc.

Nu știu dacă și-a câștigat locul de titular, el prin jocul de la echipa de club trebuie să-i dovedească selecționerului că merită să fie la națională. Totuși, este foarte bine că se află în anturajul primei reprezentative".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
898756456920785
Dor Elf  •  11 Octombrie 2016, 21:29

da...am vazut ce bun este cu kazaki...foarte buni astia de nu prea l-a lasat sa joace...ce se intampla daca jucam cu Spania???? eu zic sa va opriti din ***...un meci cu un om in minus nu inseamna ca suntem toti de transferat la fcsb...*** LA FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

f111
f111  •  10 Octombrie 2016, 21:48

*** !Tot respectul pentru Petre Marin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Octombrie 2016, 21:38

Cred că se vorbește prea mult de acest băiat, iar aceste articole pun o presiune mare pe el și s-ar putea să aibă un efect nedorit ! A jucat un meci si a sărit toată lumea pe el....Să vedem cum o fi după 7-8 meciuri !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează