FOTBAL  »  NATIONALA  »  ȘCOALĂ DE FOTBAL

Nu mai e șeful FRF, dar se ocupă de viitorul fotbalului românesc! Mircea Sandu și-a anunțat intențiile

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 13:26

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a anunţat într-o conferinţă de presă, că intenţionează să înfiinţeze în Sectorul 2 al Capitalei o şcoală de fotbal care să poarte numele fostului internaţional Florin Răducioiu.

"Avem un gînd cu Florin Răducioiu să înfiinţăm o şcoală de fotbal. E bine ca lumea să îşi mai aducă aminte de foştii mari fotbalişti. Încercăm să facem o şcoală de fotbal pentru 40 de copii, în condiţiile legii, cu un antrenor la patru-cinci copii.

Am făcut şi un calcul, ar fi nevoie cam de 40.000 de euro pe an, aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare copil, aici incluzînd tot. Şi vrem să facem această şcoală în Sectorul 2", a spus fostul preşedinte al federaţiei.

Firma de consulanţă sportivă Best Bussines Sport condusă de Mircea Sandu va organiza Cupa Sectorului 2 la fotbal, pentru elevii din clasele 1-4.

La competiţia organizată în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 au fost înscrişi 500 de copii. Cele mai multe partide se vor disputa pe terenul inaugurat în urmă cu trei ani de preşedintele UEFA, Michel Plantini, în Parcul Florilor.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează