FOTBAL  »  NATIONALA  »  PARAGUAY - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 1:00, TVR 1, RADIO GSP ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nu toţi ”tricolorii” plîng după Hagi: ”N-am avut tricou cu el, Dan Petrescu e idolul meu” ;)

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 19:57

Naţionala României a primit în Paraguay vestea că Gică Hagi nu a respins pentru moment oferta de a deveni selecţioner. Aflarea numelui noului antrenor nu este însă principala preocupare a ”tricolorilor”, care preferă să se concentreze asupra meciului de duminică dimineaţă.

Cornel Rîpă, fundaşul dreapta al României, nu este afectat de absenţa unui selecţioner: "Nu e problema mea să discut despre cine va veni selecţioner. Eu trebuie doar să joc fotbal. Cînd eram mai mic, n-am avut tricou cu Hagi, ci cu Dan Petrescu, care a fost idolul meu”. Acesta a fost completat de atacantul lui Dinamo, George Ţucudean: ”Probabil că Hagi are motivele lui dacă nu doreşte să preia acum naţionala. Preferă probabil să vină liniştit la început de campanie să pregătească o calificare. Cînd s-a retras, aveam 10 ani şi am văzut la televizor gala lui de la Bucureşti. A fost mai frumoasă decît retragerea lui Ronaldo”.

Fanii naţionalei vor putea urmări meciul în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, de la ora 1:00. Gabi Safta va comenta partida LIVE pe Radio GSP, unde veţi putea interveni în direct, sunînd la 0750.100.505 sau 021.406.65.05. Click AICI pentru a asculta Radio GSP!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
faniuc
faniuc  •  10 Iunie 2011, 14:50
Postat de vasi20 pe 09 Iunie 2011, 21:20

ba tata...voi nu l-ati vazut pe hagi jucand...cand a ajuns la galatasaray..nici messi nu facea ..ce reusea el cu turcaletii aia...parca era din alt film..

iti dai seama daca juca in Irak ce fotbal baga ! avea statuie langa Sadam a fost foarte talentat si a avut un simt al jocului foarte bun dar daca avea inteligenta si spor la munca (antrenamente pe bune) atunci reusea si in fotbalul in care joaca astazi messi DACA VINE LA NATIONALA O SA CREASCA VANZARILE DE TESLE IN ROMANIA ( cred ca si-au deschi fratii becalii fabrica de tesle )

pbogdan
pbogdan  •  10 Iunie 2011, 11:26

Fara Hagi nu faceam absolut nimic la nationala. Era singurul care putea tine de minge si sa si faca ceva cu ea... Eu nu prea inteleg cum cineva poate avea idol un fundas, care nici nu se prea vede la tv. (Bineinteles in cazul nostru, cum toti stateau cu fundul in poarta, se vedea mai mult).

dan2010
dan2010  •  10 Iunie 2011, 01:59

Nu l-am agreat ca fotbalist si mai putin ca antrenor. Este "0" ca antrenor, mai bine si-ar vedea de afaceri ca si cumnatelul, cel putin asta mai are bun simt si a lasat fotbalul in pace. Nu stiu ce-i in capul celor de la FRF, Hagi e ca o frectie la picior de lemn.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează