FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nuri Şahin exclude ca "tricolorii" să controleze meciul de la Istanbul: "Îl ştiu pe herr Marcel! Vă atacăm din start!"

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 23:08

Jucător la Liverpool, Sahin (24 ani) s-a născut în Germania şi a făcut junioratul la Borussia Dortmund, unde l-a cunoscut pe Marcel Răducanu. Vineri, ne ameninţă că vom fi sub sediu!


- Nuri, vă nelinişteşte partia cu România?
- Este un atu pentru noi că prima confruntare cu românii are loc la noi acasă. Avem avantajul suporterilor, acum rămîne să arătăm că sîntem mai buni. Valorile sînt oarecum egale.

- Cum veţi juca?
- Acasă, noi atacăm! Nu avem cum să lăsăm adversarul să controleze partida. Nu vom permite ca românii să-şi arate jocul de pase, vom încerca să punem presiune la maximum.

- Ce români cunoşti?
- Îl ştiu pe herr Marcel Răducanu de la Dortmund. A fost un fotbalist important pentru Borussia. Mai sînt şi alţi români celebri, cum ar fi Hagi, un idol, Chivu, Tamaş, ultimul e-n Anglia, sînt mai mulţi.

- Cum te aştepţi să joace românii?
- Nu cred că vor avea teamă, sînt şi ei trecuţi prin multe meciuri. Probabil vor începe atenţi, nu vor avea dorinţă ofensivă. Trebuie să profităm din primele minute, ca să ne facem viaţa uşoară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
snoopmind
snoopmind  •  11 Octombrie 2012, 11:32

care slabe frate?? turcia a jucat super bine cu olanda, are super echipa sa vedeti ce ne lesina, un egal ar fi mare pentru noi

steaua.2
steaua.2  •  11 Octombrie 2012, 10:45
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 11 Octombrie 2012, 09:36

Bate Turcia FC PROMO BECALI ca pe covoare.

Trebuie sa aibă și forumul asta un campion absolut al frustrării !

cordos_eu
cordos_eu  •  11 Octombrie 2012, 10:19
Postat de madskills pe 11 Octombrie 2012, 07:04

Ce diplomat e omul..auzi suntem de valori egale. Pai da, el la Liverpool, Turan la Atletico, de Emre nu mai are rost sa zic cat de bun e, iar atacantii defileaza cu Galata..Noi venim in forta cu alde Cocis, Marica si puriul de Mutu :))) 1 solist la pariuri !!

esti prost! Marica doar fiindca nu prea joaca la Schalke nu inseamna ca nu e atacant foarte bun. Ciprian la nationala tot timpul si-a facut datoria! iar pe Mutu am ajuns sa-l subestimam? problema e Cocis, de ce nu Chipciu!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează