FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETELE PENTRU ROMÂNIA-ARGENTINA

O lojă la România - Argentina valorează 5.000 de euro! Află AICI toate preţurile

Suporterii României sînt invitaţi să intre în fan clubul echipei naţionale
Suporterii României sînt invitaţi să intre în fan clubul echipei naţionale

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 14:49

Federaţia Română de Fotbal pregăteşte surprize pentru suporterii echipei naţionale. Sub titlul "Premieră absolută în fotbalul românesc", FRF anunţă azi cu mare pompă pe site-ul oficial înfiinţarea unui fan club al "tricolorilor". De asemenea, miercuri vor fi anunţate şi preţurile tichetelor pentru amicalul de lux România-Argentina, din 10 august, de pe Naţional Arena.

Conform informaţiilor din preajma conducerii FRF, cel mai ieftin bilet ar costa 45 de lei, iar cel mai scump ar fi închirierea cu 5.000 de euro a unei loje cu 12 locuri.

Iată toate preţurile:
45 lei - peluze, inelul superior
75 lei - peluze, inelul inferior
95 lei - tribune, inelul superior
130 lei - tribune, inelul inferior
300 lei - VIP, categoria II
500 lei - VIP categoria I
20.000 lei - lojă cu 12 locuri

Comunicatul complet de pe frf.ro: "Ziua de 22 iunie 2011 se vrea a fi, şi cu siguranţă va deveni, una de referinţă, marcînd o premieră absolută a peisajului fotbalistic românesc.

Aflîndu-ne în miezul unei neîncetate vîltori şi al unor permanente contestări, sîntem conştienţi că ceva trebuie făcut pentru a schimba atît percepţia şi imaginea, cît şi starea de fapt. În ciuda a tot ce se întîmplă, sîntem conştienţi că suporterul român, aşa cum a dovedit-o în atâtea rînduri, inclusiv la EURO 2008, are potenţial. Unul care înseamnă civilizaţie şi ataşament faţă de echipele noastre naţionale şi de culorile sale.

De aceea, îi invităm pe reprezentanţii mass-media să ni se alăture mîine, la ora 12.30, la Casa Fotbalului, în sala care poartă numele unui fost mare fotbalist şi mare domn, Nicolae Dobrin. Acolo va lua fiinţă fan clubul echipelor naţionale ale României, unul care se doreşte a deveni un punct de reper al normalităţii".

Veţi afla toate detaliile unui demers amplu, complex şi nobil de la preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, selecţionerul echipei naţionale, domnul Victor Piţurcă, preşedintele fan clubului, domnul Ion Vlădoiu, precum şi, nu în ultimul rând, de la nume importante ale vieţii publice de la noi, oameni care, de la bun început, au fost trup şi suflet alături de culorile naţionalei".

Mîine va fi lansat şi modelul biletului pentru marele meci de inaugurare a noii National Arena, România – Argentina, din ziua de 10 august 2011, urmînd a fi prezentate, totodată, preţurile pe categorii de bilete şi procedura ulterioară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
hollow
hollow  •  22 Iunie 2011, 00:40

daca si cu Franta (cand chiar vom avea nevoie de suporteri ) preturile vor fi la fel atunci sa isi ia Sandu stadionu si patriotismul si sa si le bage undeva.

l0gan..
l0gan..  •  21 Iunie 2011, 22:10

asti au au bagat o gramada de bani in stadion si se pare ca vor sa i scoata la primul meci:))))))

l0gan..
l0gan..  •  21 Iunie 2011, 22:06
Postat de ervfr pe 21 Iunie 2011, 18:22

Preturi rezonabile si de bun simt avand in vedere inaugurarea unei arene noi si mai presus de asta cu o echipa cum e Argentina care sa speram ca nu va uita vreun jucator acasa.

da si cu se ocupa ta_ctu?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează