FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

COVID-19. Barajul cu Islanda, încă o amânare?! Când s-ar putea juca

România ar putea juca următorul meci oficial în 2021 +30   FOTO
România ar putea juca următorul meci oficial în 2021

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 09:09

Victor Montagliani, vicepreședintele FIFA, anunță că este posibil ca meciurile internaționale să nu se mai dispute în acest an. Și play-off-ul pentru EURO ar putea fi amânat pentru martie 2021. La un an de la programarea inițială.

  • Islanda – România, în barajul pentru Campionatul European, trebuia să se joace pe 26 martie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Meciul a fost mutat inițial pentru 4 iunie, iar ulterior s-a vorbit despre o programare în toamnă.

Când UEFA a decalat a doua oară barajul pentru Euro 2021, apăruse o glumă pe rețelele de socializare: „Și dacă jucăm la anul?". Ar putea fi realitate. Pandemia de coronavirus a dat total peste cap fotbalul. Semifinala cu Islanda era inițial pe 26 martie. Nu! A fost mutată pe 4 iunie. Nu! Toamnă. Septembrie sau octombrie/noiembrie. Din nou nu? N-ar fi exclus. 

Islanda – România în martie 2021?!

Unul dintre vicepreședinții FIFA a anunțat că este posibil ca meciurile internaționale să nu se mai dispute în 2020. „Ar putea fi o provocare partidele din toamnă. Nu atât din cauza problemelor de sănătate și a gradului de pregătire, ci pentru că va fi dificil ca echipele să călătorească în afara granițelor", a declarat Victor Montagliani.

Care ar fi varianta cea mai plauzibilă? „În martie 2021, va fi în regulă. Sunt foarte încrezător". Ar însemna exact la un an de la programarea inițială.

„Campionatele naționale rămân prioritare. Este cel mai important ca toate competițiile interne să se încheie în acest an. Cu spectatori în tribune? Nu văd cum ar putea fi posibilă această variantă"
Victor Montagliani, vicepreședintele FIFA

GALERIE FOTO. Imagini inedite din București, în plină pandemie de coronavirus

+45 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

România cere mai multe meciuri la Euro 2020! Anunțul făcut de Ministrul Ionuț Stroe: „E Hotărâre de Guvern!”

18 luni cu porțile închise la fotbal? Ipoteză-șoc lansată de specialiștii germani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jenny10
jenny10  •  15 Aprilie 2020, 10:59

Sa speram ca nu se mai dispute niciodata!!!!Campionatul European va suspendat ,nu se va organiza !!!!! Se poate si fara fotbal,si toti PROSTI si *** vor merge la munca!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  15 Aprilie 2020, 10:44

Foarte corect.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează